Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érdemesebb elmenni 4D-re?

Mikor érdemesebb elmenni 4D-re?

Figyelt kérdés
22-23 hetesen, vagy 25-26 hetesen menjek? most vagyok 21. élményeket várok mindkettőről :)
2012. máj. 10. 09:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem a dokim 24.héttől ajánlotta olyan 29.hétig. Azt mondta ilyenkor jó a magzatvíz mennyisége.Barátnőm 2.babáját várja, mindegyikkel a 28-29.héten ment, mert akkor már nyitogatják a szemüket is.Én 27-28hetesen fogok menni,nehéz kivárni,de többet fogunk látni.

22hkm

2012. máj. 10. 09:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 27 hetesen voltam,nem is bántam meg,h ilyen sokáig vártunk! A képeken már látszik az arcán,h kis husis lesz,és a lábikói sem vékonykák!

Ha nem zavar,h még egy kicsit soványka 22-23 hetesen,akkor mehetsz korábban is,de minél később mész,annál babásabb!

30 hkm

2012. máj. 10. 09:22
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! igen, épp ezért kérdeztem, mert szeretném, ha már kicsit husibb lenne. Apuka akkor fogja először látni :) én bírok várni, másfél hónap a kilenchez képest szinte semmi.. :)

boldog babavárást Nektek!

2012. máj. 10. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Én majd 28 hetesen tervezem, akkor már husis, és igazi baba formájú. Már nagyon kíváncsi vagyok én is, de kibírjuk.Addig még 1x lesz sima uh-m (jövő héten 24 hetesen).
2012. máj. 10. 10:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a doki 25. héttől javasolta.
2012. máj. 10. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!