Mikor érdemesebb elmenni 4D-re?
Figyelt kérdés
22-23 hetesen, vagy 25-26 hetesen menjek? most vagyok 21. élményeket várok mindkettőről :)2012. máj. 10. 09:13
1/5 anonim válasza:
Nekem a dokim 24.héttől ajánlotta olyan 29.hétig. Azt mondta ilyenkor jó a magzatvíz mennyisége.Barátnőm 2.babáját várja, mindegyikkel a 28-29.héten ment, mert akkor már nyitogatják a szemüket is.Én 27-28hetesen fogok menni,nehéz kivárni,de többet fogunk látni.
22hkm
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én 27 hetesen voltam,nem is bántam meg,h ilyen sokáig vártunk! A képeken már látszik az arcán,h kis husis lesz,és a lábikói sem vékonykák!
Ha nem zavar,h még egy kicsit soványka 22-23 hetesen,akkor mehetsz korábban is,de minél később mész,annál babásabb!
30 hkm
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! igen, épp ezért kérdeztem, mert szeretném, ha már kicsit husibb lenne. Apuka akkor fogja először látni :) én bírok várni, másfél hónap a kilenchez képest szinte semmi.. :)
boldog babavárást Nektek!
2012. máj. 10. 09:31
4/5 anonim válasza:
Én majd 28 hetesen tervezem, akkor már husis, és igazi baba formájú. Már nagyon kíváncsi vagyok én is, de kibírjuk.Addig még 1x lesz sima uh-m (jövő héten 24 hetesen).
5/5 anonim válasza:
Nekem a doki 25. héttől javasolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!