Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet a terhességi...

Hogyan lehet a terhességi csíkokat eltűntetni/halványítani? Valaki valamit ajánlana?

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 07:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát sajnos ez genetika.Ha megjelennek nagyon kicsi az esélye,hogy eltünnek..
2012. máj. 10. 07:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha vissza fogysz simán halvány lesz, és habár ha jól megnézed ott lesz de nem fog igazán látszani.

Nekem a hasamon a böröm kb 1 centi vastagon mindenhol szétrepedt. volt rajtam felesleg és az. lila szinük voltak a repedéseknek, iszonyatosan nézett ki. vissza fogytam és teljesen eltüntek. Már 1 év után a nyaraláson bikiniben voltam, nem látszanak igazán.

2012. máj. 10. 08:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A barátnőm viszont nem terhes, még nem is szült, csak lefogyott 10 kg-ot, és neki így is nagyon csíkos a bőre. Ilyen esetben van rá valami amivel lehetne javítani?
2012. máj. 10. 08:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Te most a striáról kérdezel vagy a terhességi csíkról,ami a harmadik trimeszter végén jelenik meg,egy barna csík és a köldököd vonalában van a szeméremcsontodig?

Az utobbi a szülés után elhalványul,de a stria,az nem,csak tehetsz 1-2 dolgot amivel megelőzhető.Lényegében a bőrőd a gyors nyúlástól,feszüléstől meghasad.Eltüntetni már nem lehet,csak nagyon sok idő múlva halványulhat.

2012. máj. 10. 09:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ezt csak megelőzni lehet. Nekem legalábbis a védőnőm ezt mondta, és így mivel még a terhességem 11. hetében vagyok, már most elkezdem. A védőnő tanácsolta, hogy ilyenkor vannak az ún. striák megelőzésére szolgáló krémek, kenőcsök amikkel ha bekeni az ember a hasát, nem reped szét ahogy nől, hanem úgy nyúlik ahogy kell. Ha már kialakult akkor nehéz eltüntetni. De valószínűleg azért közre játszik az is, hogy az embernek milyen a bőre, gondolom.
2012. máj. 10. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!