Tejeskávét lehet inni terhesen vérnyomáscsökkentő mellett?
Sziasztok!
27 hetes veszélyeztetett terhes vagyok, és Dopegytet kell szednem 2 x 1/2-et mert kicsit magas a vérnyomásom. Nem szerettem soha a kávét,de mostanában annyira megkívánom a tejeskávét vagy a capuccino-t, de nem merek inni, hogy vérnyomáscsökkentőt kell szednem. Lehet ebből baj? Hasonló a helyzet a szénsavas vízzel is. A szénsavas üdítőket és vizet sem szerettem soha,de 1-2 hete megőrülök a szénsavas vízért egy kis szörppel. Attól lehet valami baj, ha azt iszom?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Ennek a gyógyszernek 4x2 a maximális adagja, én épp annyinál tartok.
a tejeskávéról reggel nem tudtam lemondani, de nem is befolyásolta a vérnyomásomat egyáltalán.
nekem van itthon vérnyomásmérőm, tudtam kontrollálni.
ha neked is van otthon, akkor mérjél rá, de nem merem állítani, hogy jót tesz a kávé :S
inkább csak, hogy NEKEM nem ártott jobban.
És mért vagy veszélyeztetett?
Ezt nem hiszem, hogy befolyásolná tejeskávé!
Gondolom nem 2 dl tömény kávét öntesz fel fél dl tejjel :)
Mondom, nekem nem változtatott a vérnyomásomon, de tej:kávé, 3:1 arányban ittam :)
A Ricoré nescafé csökkentett koffein tartalmú, cikoria alapú kávé és is ezt iszom minden reggel tejeskávénak. Szerintem a szénsavas vízzel és szörppel többet ártasz: én így oldottam meg, hogy 1 dl 100%os alma vagy szőlőléhez öntök 2 dl mentes vizet, ez egy fokkal jobb.
32 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!