Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet buta kérdés de lesz...

Lehet buta kérdés de lesz valami baja a babának ha megettem 3 jó csípős almapaprikát? Annyira kívántam és jól esett.14 hetes vagyok.

Figyelt kérdés

de mióta terhes vagyok csak azóta kívánom de brutálisan.

mindennap megenném...

ti hogy álltok ezzel??

2012. máj. 8. 18:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

ezt a kínai csípős levest nagyon sok kismama eszi..

na majd egyszer megkóstolom bár nem vagyok híve ezeknek a porleveseknek.. vagy ez nem az?..

jaj a kóla.. meginnám most is de az tényleg nem tenne jót a babának..

2012. máj. 8. 19:31
 12/13 anonim ***** válasza:
A csípőset én is nagyon kívántam eleinte. És a hambi is jöhetne bármikor! Nem árt a csípős,egyed nyugodtan. De majd a szoptatásnál ne egyed,mert a tejednek nem lesz jó íze. Én egyszer ettem szoptatás alatt csípős halászlét és nem szopott a gyerek. Mire aztán rájöttem,hogy mi miatt... Jó babavárást!
2012. máj. 8. 21:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Én az extrán csípős koreai menüt szerettem, koreai étterembe költöztem volna legszívesebben. :))))))

39 hetes kismama

2012. máj. 8. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!