Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Április 25-én megjött a menstruációm viszonylag időben. (nincs napra pontos ciklusom 30-35 szokott lenni) 30 napra jött. görcsöltem, és a vérzés is négy napig tartott, de szinte alig volt. Csináltam terhességi tesztet két napja (május 6), kettőt is, mind a kettő negatív! Tegnap voltam nőgyógyásznál nem látott semmit bár azt mondta nem 100% ban kizárható! Ma 14 nap telt el a menstruációm óta, és olyan érzésem van mint ha meg akarna jönni (tompa alhasi fájdalom, mellfeszülés) Lehetséges hogy terhes vagyok?
2012. máj. 8. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet és kiderül.
2012. máj. 8. 11:32
 2/8 anonim ***** válasza:

A teszt már mutatta volna.

Miért nem zárható ki 100%-osan? Csinált ultrahangot vagy csak kézi vizsgálat volt?

2012. máj. 8. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt írod most vagy körülbelül félidőnél. Szerintem most van peteérésed.
2012. máj. 8. 11:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Második kommentelő!

Igen csinált ultrahangos vizsgálatot hüvelyit! azt mondta hogy nem 100%ig kizárható ha a következő vérzésem sem lenne normális akkor meg kell ismételni a tesztet

Harmadik Kommentelő!

igen kb fél időben vagyok, de nekem ilyenkor még nem szokott lenni semmilyen tünetem! ez normális?

2012. máj. 8. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Ápr.25-én jött meg, akkor most vagy a ciklusod 14. napján vagyis kb peteérés környékén. Miből gondolod, hogy terhes lennél?Nem védekeztetek? Egyébként szerintem nem vagy az.
2012. máj. 8. 11:40
 6/8 A kérdező kommentje:
De védekeztünk óvszerrel. de amikor levettük akkor vettem észre hogy a barátom péniszének a tövénél is volt sperma és a szemérem ajkaimon is
2012. máj. 8. 11:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Hármas vagyok.

Nekem is ilyen hosszúak voltak a ciklusaim, és volt, hogy kb. ekkor volt peteérésem. Sőt volt, hogy kb. a ciklus 21 napján, mert pont akkor voltam dokinál és mutatta.

Szerintem húzzatok bele a következő napokban. :))

2012. máj. 8. 11:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sajna most nem tudunk egy babát vállalni:(

2012. máj. 8. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!