Szüles elött par hettel levö kismamik! A parotok is kezd izgatott lenni? Hogyan viselkedik? Megvaltozott? Vagy nem?
Az enyém csak mondogatta, hogy jó lenne már, ha át tudna ölelni rendesen :)
Izgatott csak akkor lett, amikor szóltam neki, hogy gyorsan hozzon egy törölközőt, mert folyik a magzatvíz :)
Mivel nem az ő pocijukban növekszik,nem mindenki tudja rögtön megérteni!De baj akkor van ha a születése után sem örül!
Sok boldogságot mindenkinek!És kellemes probléma mentes szülést! :))
Az én férjem egy drága teremstés.Ahelyett hogy örülne hogy újra vékony lehetnék azt mondta, hogy hiányozni fog neki a pocakom, már nemlesz kit ott simogatnia stb.Igaz, hogy már nagyon várja a kislányát, de ez olyan megható volt, ahogy elmondta.Minden nap beszélt a pocimhoz, simogatta puszilgatta és ez fog neki hiányozni, mégha a lánya már a kezében is lesz.
Amúgy már telefonon sem merem hívni, mert olyan izgatott, azt hiszi azért hívom mert menni kell szülni:-))
Valamelyik nap amikor nst-re kísért még hányingere is lett.Hozzá teszem csa az izgalomtól.Első perctől tervezi, hogy ő ott lesz a szülésnél, semmi pénzért nem hagyná ki.
Egyszerűen imádom a párom, hogy ilyen.Minden nap felhív és érdeklődik, ilyen egy igazi apa:-))))))
39+3 hetes kismami
Egyszer nagyon gonosz voltam a párommal!2 éve vagyunk együtt,de az elejétől tudjuk,hogy ez örökké tart!
Én már szeretnék babát,de még tanulok ő már dolgozik!mind1
Egyszer azt mondtam neki,hogy babánk lesz,csak azért,hogy megnézzem mi a reakciója!Mindig mondja,hogy ő még élni akar egy picit és még ne jöjjön a babu!
De amikor meghallotta és megláttam az arcát...azt sosem felejtem el!Olyan boldogság ült ki az arcára,ami hihetetlen ahhoz képest,hogy csak 21 éves!Elkezdte simogatni a hasam és azt mondta:"ugye már hall?beszélhetek neki?"
én úgy meglepődtem ezen...alig mertem elmondani,hogy nem igaz!Mikor elmondtam majdnem sírt,hogy:"Miért csináltad?Pedig olyan boldog lettem volna!!!"
Akkor még jobban beleszerettem!!!Egy élmény tudni,hogy ilyen boldog és aktív lesz amikor már tényleg a hasamban lesz a picikénk!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!