Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is érez ilyet? 33hetesen....

Más is érez ilyet? 33hetesen. Olyan a köldököm felett a pocim sőt az egész pocim,de köldök felett jobban érzem.,mintha szét akarna durranni,mintha izomlázam lenne vagy mintha túl ettem volna magam.

Figyelt kérdés
Izomlázam sztem nincs(nincs mitől)és enni sem eszem magam túl,csak annyit amennyit kívánok.Illetve milyen intenzíven érzitek a babátokat?Mert nekem egész nap szinte mocorog:)nyomja magát.33hetes km.
2009. jún. 24. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem az egész pocakom elég érzékeny, a kis drágám is sokat ficánkol szerencsére és ma már egy párszor elég látványosan kinyomta magát, hol a kis lábát, hol a popsiját nyomogatja, de biztos a front is eléggé zavaró neki,

Boldog babavárást,

33 hetes kismama:)

2009. jún. 24. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én babám is színte egész nap mocorog.Főleg most,hogy nincs az a nagy meleg.A hasam nekem is délutánra olyan mintha szét akarna durranni.Pedig én sem eszem túl magam.Szép babavárást!33 heteske
2009. jún. 24. 19:30
 3/4 anonim válasza:
én is pont ugyanezt érzem és még a köldökömet is kinyomja
2009. jún. 25. 11:07
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Boldog babavárást.
2009. jún. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!