19.hetes vagyok és ma is nagyon felidegesítettem magam! Még a fejem is elvörösödött! Aztán haza értem és megijedtem mert összehúzódott a méhem, 1 gombócba az egyik oldalon és nem éreztem a mozgását! Ugye nem lesz baja? Érezném ha baja lenne?
Kiserteties... ez ez ilyen nap volt, ugy latszik!
Szinten 19 hetes kismama vagyok, es engem is sirasig idegesitettek (ugyintezo...) es az en pocim is kemeny.
Vettem be Magneziuomt, lepihentem, es utana lezuhanyoztam a derekam es a ocim finom meleg (nem forro!) vizzel.
Most mar jo :)
Ez kellemetlen, es aggodasra kesztet minket, de semmi komoly baja nem lesz :)
Na csajok ez tényleg hihetetlen. 19 hetes vagyok és a hivatali ügyintézőktől frászt kapok, nem is tudom hogy lehet nyugodtan stressz nélkül kihordani egy kisbabát, veszélyeztett vok, de eszméletlen mi papírmunka van ezzel.
Na mindegy...
A lényeg hogy a bébim 16. hetes kora óra mocorog szépen rendszeresen sőtt nagyon erősen, viszont ma nem igazán
éreztem nagyon félek, én felhívtam a védőnénit és holnap megyek szívhangra. Nem nyugszom míg nem hallom, hogy jól van. Nagyon félek
Szurkolok nektek is, és KITARTÁS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!