Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lili név mellé melyik név...

Lili név mellé melyik név passzolna 2. -nak?

Figyelt kérdés
2012. máj. 7. 15:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

A Lili Anna szerintem azért nem jó, mert könnyen Liliána lehet belőle, és az ugye már nem az ő neve. Ne adj másodiknak is virág nevet, mondjuk a Jázmint, Dáliát, Kamillát vagy a Hangát, mert olyan, mintha növényt nevelnél, nem egy kislányt. Legyen egy kicsit dallamosabb név, mert a Lili kicsit egyhangú, pl Lili Tímea, vagy Lili Beáta, Lili Natália, Lili Borbála, Lili Emilía. Nekem ezek jutnak eszembe, de szerintem a Lili önmagában is gyönyörű név!

Sok sikert a választáshoz, és gratulálok!

2012. máj. 17. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én kislányom most 2 hós, és Lilien Anna a neve.Elsőnek mi is a Lili név mellett döntöttünk, később változtattuk Lilienre, mert ez kicsit komolyabb, és ugye Lili a becézése. Az Anna pedig mint 2. név - anyukám utána kapta:)
2012. máj. 17. 22:36
 13/13 anonim ***** válasza:
47%
Én is Lilit akartam, de már annyira el van használva ez a név is. Mikor összejöttünk a férjemmel 11 éve kitaláltuk a Hannát, majd 8 éve a Jázmint, de mára már sajnos ezek is elcsépelt nevek lettek. Én k betűst akartam és valami ősi magyart, mert a férjemék családja ősi családi neves, így én simán a Kamillát választottam. Egyenlőre most ez van, én is szeptemberben szülök. Szerintem nem olyan mintha növény lenne. Engem sokkal jobban idegesítene, ha a környezetemben minden kicsi ugyanazon a néven futna.
2012. máj. 18. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!