7+1hetes babás vagyok most, egy hónap múlva mennénk Spanyolországba nyaralni, akkor leszek 11-12hetes, Ti mennétek a helyemben?
Pár dologra kell odafigyelned, és szerintem nem lesz baj! Persze csak ha nem vagy hányós.
Álljatok meg gyakran az autóval, akár 2 óránként 10 percre. Mozgasd át kicsit magad (séta), hogy a vérkeringésedet felfrissítsd, terhesen nagyobb a trombózis veszélye, és a méhednek is kell a jó oxigénellátás.
Kint a kajákkal vigyázz, a tengeri kütyüket most kerüld, azt nem ajánlják terhesség alatt. Vizet is csak palackosat igyál.
A direkt napozással is csínján bánnék a helyedben.
Egyébként biztos nagyon jól fogjátok magatokat érezni, nekem kedvenc helyem Spanyolország!!!
Hát, én nem mennék. :)
Mi olasz utat mondtunk le- szintén 11-12 hetes leszek majd- pedig az csak 1000 km, de én azt sem merem bevállalni...de én nyuszi vagyok és féltem magunkat. :)
Ha mégis elindulnátok, ahogy a második írta is, álljatok meg nagyon sokszor és jár egyet, mozgasd meg magad.
És, ami a legfontosabb, tartsd meg a dokid tanácsát!!!!
Ha ő engedélyezi, akkor miért is ne, ha ő nem újjong az ötletért, inkább hagyd ki...
Milyen nagyon szép is lehet Spanyolország!!!!!!! :)
En kulfoldon elek. 9 hetesen hazarepultem Magyarorszagra, 12 hetesen pedig 1500 km-t utaztunk kocsival (nem alltunk meg csak wc-zni).
Te tudod, mennyire vagy jol es kibirnal-e egy hosszabb utat.
Hát, nem tudom, egy vetélés után azért lehet, hogy én is paráznék... Pont még a kritikus időszakban utazni ennyit... Nem tudnátok áttenni az utazást kicsit későbbre? Szerintem augusztus vége felé jobb lenne, akkor sem lenne még túl nagy a pocakod! Mi kétszer is voltunk augusztus végén Spanyolországban, sokkal jobb olyankor menni, mint nyár közepén a főszezonban, millió ember közé! AZ idő is sokkal elviselhetőbb, de a tenger még jó meleg!!!
(11-12 hetesen én nem is biztos, hogy ki mernék menni a tengerpartra strandolni. Akkor meg minek az egész utazás? 20-24 hetesen meg pont jó, a méhszáj még szinte tutira zárva,jólesik az úszás...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!