Ti mennétek ennyi idős terhesen nyaralni?
Július 30.án megyünk nyaralni, és Augusztus közepére vagyok kiírva, olyan 17.-e környékére, a dokik sem biztosak benne... Szóval 30.án leszek 34 hetes terhes. Az egyik ismerősöm most kérdezett rá hogy nem-e félek ennyi idősen elmenni nyaralni. És most egy kicsit elbizonytalanodtam..
Ti mennétek? Amúgy hozzá teszem hogy fürdeni meg napozni biztos nem fogok mert a védőnőm nem ajánlotta.
Belföldre igen. De ehhez az is kell, hogy az orvos előtte megvizsgáljon, hogy mondjuk a méhszáj nem nyitott, ilyesmi.
Én kihasználnám, hogy egy évig úgysem nagyon ugrálhatnék a baba miatt, úgyhogy mennék. Első babák késni szoktak :)
Szia! Én 35 hetes leszek, amikor a Balatonhoz megyünk egy hétre a két éves kisfiammal. Szóval a válaszom igen. Külföldre biztos nem mennék, de ez még remélem belefér! :)
Egyébként mitől kéne félned?
Én visszakérdeznék: július 30.-án leszel 34 hetes? Akkor nem augusztus közepe a kiírt időpont, nem?
Ha június 30.-ról van szó, akkor viszont miért ne?
Siófokról egy 1,5 óra alatt Budapestre lehet érni, ha bármi gond van, nyugodtan menjél.
Gondolom júniust akartál írni?
Én is mennék a helyedben, belföldre simán. Ha gond van, Siófokról Budapest 40 percen belül elérhető az autópályán.
Szerintem ne aggódj emiatt, élvezd a nyaralást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!