Kipróbálnátok nekem?
Figyelt kérdés
A dokim nem csinált súlybecsélt és addig keresgettem míg meg nem találtam ezt az oldalt!
Meg szeretnék kérni pár kismamát, hogy próbálja ki, és írja meg kommi-ba az eredményt!
Csak azt az adatokat kell megadni amit a súlybecsléskor mondott az orvos!
Kíváncsi vagyok, hogy egyezik-e a két érték!
Köszi
2012. máj. 6. 12:30
1/7 anonim válasza:
A súlybecslés és a valóság nem nagyon van közel egymáshoz. A lányomat mindig nagy babának mérték, a szülés napján is 4500 felettire jött ki, aztán megszületett 3150grammal... Nem én voltam az egyetlen.
2/7 anonim válasza:
Nálam pont fordítva volt, alig 3 kilónak mérték, 4250g lett. Ez inkább genetika. Pl. neki kisebb volt a buksija és rövidebb a combcsontja, de ettől még súlyra nagy volt.
3/7 anonim válasza:
Nekem még nem született meg, tehát nem tudom mekkora lesz, de azzal stimmel, amit becsültek súlyt. BPD:95mm, AC:358mm, nekem 3700-3800g-ot mondtak, ez a kalkulátor 3755g-ot írt.
4/7 anonim válasza:
340 gr-ot számolt, pénteken az orvosom 500 gr-ra becsülte.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. máj. 6. 19:24
6/7 anonim válasza:
ez a kalkulátor nagyon jó nekem végig egyezett, most nem keresgetem elő neked az adatokat, de jó :)
7/7 anonim válasza:
Nekem a fejméret szerint +1hetes(mivel elszámolták,így tényleg 20hetes lesz),a combcsont szerint meg egy héttel majdnem fiatalabb,tehát nagyfejű és kurtalábú :D Nekem se csináltak súlybecslést,bár hát olyan kicsi még.De elvileg 200gramm körül van és 21,5cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!