Meddig húzhatom még? Cg 3100 nagyon erős josló fájásaim vannak meg derék fájásom szinte folyik a könny a szememből úgy fáj.
Meddig húzzhatom még mert én már nem bánnám ha kint lenne anníira fáj a hasam de nem rendszeres a védőnő azt mondta ezek csak kemény josló fájások.
38 hetes múltam és és több mint 3,5 kg vagyunk.
Ne ijedj meg, előfordul, hogy erős fájdalommal jár a felkészülési szakasz, ami megelőzi a vajúdást. Éppen erre jellemzőek a rendszertelen fájások. Az erős hátfájást és kemény jóslófájást a baba nem megfelelő pozíciójával is összefüggésbe szokták hozni. Te is segíthetsz, hogy a kicsi beékelődhessen és enyhüljön a derékfájás. Léteznek különböző hátfájást csökkentő és a helyes pozíciót elősegítő testhelyzetek, amikre küldök linket képekkel, és kipróbálhatsz egy kellemes meleg zuhanyt, ami szintén segíthet.
A teszthelyzeteket a vajúdás előtti hátfájás csökkentésére itt találod:
ez a rész is segíthet:
és itt is találsz képeket és leírást:
Remélem, hogy tudtam segíteni. Szép szülésélményt kívánok!
Konkrétan milyen fájásaid vannak?
Én tegnap délelőtt görcsölgettem,de délután kb.3 órán keresztűl 2 percenként jelentkező keményedéseim voltak.Aztán éjjelre elmúlt,vagyis kb.3-4-szer jelentkezett az éjszaka folyamán.
De nagyon dúrva keményedések voltak!
Te mit érzel és hogy?
Én félek hogy nem indulunk időbe a kórházba-50 km-re van:))
38+3 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!