Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menjek be az ügyeletre?...

Menjek be az ügyeletre? Tegnap és ma volt barnás folyásom, nem sok. Mint ha meg akarna jönni, olyan érzésem van, jobban, mint eddig.

Figyelt kérdés
7 hetes vagyok és hétfőn mennék orvorhoz. Nem tudok senkitől tanácsot kérni. Köszönöm.
2012. máj. 5. 14:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
most végeztem. Sajnos nincs szívhang. Csak petezsák és szikhólyag. Azt mondta a doki, h ebből még bármi lehet, vetélés vagy korábbi a terhesség. Sajna ez nem lehet, mert a 12. És a 16. Napon voltunk együtt. Kaptam utrot, de érzem, h nincs rendben. Köszönöm mindenki válaszát
2012. máj. 5. 18:06
 12/20 A kérdező kommentje:
azért hétfőn még elmegyek a magándokihoz, hátha az ő uh gépe jobb, de a lelkem mélyén tudom az eredményt
2012. máj. 5. 18:10
 13/20 anonim ***** válasza:
6-os vagyok, nagyon sajnálom. Nekem két ilyen volt, nem lett jó vége. De van két fiam is és jelenleg is kismama vagyok. Adjon ez erőt,és hogy igenis lesz még egészséges babád!! Minden jót!
2012. máj. 5. 18:27
 14/20 A kérdező kommentje:
tudom, h nem lesz jó vége, mert már kezdek vérezni. Már van egy kisfiam, de akkor is rossz, de nagyon
2012. máj. 5. 18:49
 15/20 anonim ***** válasza:

4es vagyok.

Nagyonnagyon sajnálom!! :((

Sajnos tavaly én is így jártam, de nem akartalak előre pánikoltatni. :(

Reméljük a következő próbálkozásotok nektek is sikerrel jár!

Szívből kívánom!!!!!!!!!!!

2012. máj. 5. 19:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy? Történt valami tegnap óta? Elállt a vérzés?

2012. máj. 6. 10:07
 17/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom. :(

Vigasztalásul csak annyit írnék, hogy nekem is volt ilyen, mivel rendesen kiürült és nem kellett műteni így a következő hónaptól próbálkozhattunk. Azonnal megfogant a második fiam!

Kívánom, hogy neked is mihamarabb sikerüljön!

2012. máj. 6. 10:25
 18/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Olyan rendesek vagytok, h érdeklődtök! Igazából eddig nem lett vérzés, csak azt hittem beindul, de csak rózsaszínes volt. Sajnos így biztos a műtét. Amikor így anyák napján szomorú leszek, ránézek a tündéri kisfiamra, ez erőt ad. Köszönöm Nektek és sok boldogságot Nektek!
2012. máj. 6. 13:42
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia

Voltál azóta az orvosodnál? Vagy történt veled/veletek valami?

Én nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen4 Majd írj, hogy mi a helyzet

2012. máj. 8. 09:30
 20/20 A kérdező kommentje:
sajnos az orvosom is ugyanazt látta, ma műtenek. Ez van. Köszönöm az érdeklődést, sok boldogságot.
2012. máj. 9. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!