Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki ezt használta? Bevált?

Valaki ezt használta? Bevált?

Figyelt kérdés
[link]
2012. máj. 5. 07:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek benne, sok kommentet olvastam már róla, nem mindenkinek jön be! Feleslegesen dobod ki rá a pénzt! Én megvárnám, amit majd a doki mond!

Persze ez csak személyes vélemény!

31 hkm

2012. máj. 5. 08:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Atgondolando igen ;)))
2012. máj. 5. 08:21
 3/6 anonim ***** válasza:

a kisfiamat a 14. héten látták, a kiscsajszimat pedig a 16. héten mondták meg. Türelem!! :))

én is gondolkoztam anno ezen a teszten,de aztán úgy voltam vele, (többek között a megbízhatatlansága miatt,amit hallottam róla) hogy a 12. héten már egy nagyon szuper géppel a kisfiút meg tudják mondani szinte biztosra, ha meg nem,akkor onnantól meg már max. 1 hónap és úgyis megtudod. addig meg lehet a megérzésekre hagyatkozni :D

Szalad az idő terhesen, hidd el :)

2012. máj. 5. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem bíznék olyan tesztben, aminek a forgalmazásával egy gmail.com email címmel rendelkező ember foglalkozik.

Ez egy marhaság.

Maximum 9 hónap a várakozási idő amúgyis.

2012. máj. 5. 09:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

NEM lehetséges így meghatározni a gyermek nemét, ha ez jelent valamit, tudományos alapja nincsen. Gondoljunk bele, korai, vérből történő nem-meghatározásnak több százezer forintos költsége van (itthon csak akkor végzik, ha nemhez kötött öröklődő betegség lehetséges a családban). Akkor miért lenne az, ha az alkupiacon töredékéért megmondják, hogy fiú-e vagy lány?

(Miért jó üzlet? Mert 50%-ban működni fog.)

/Orvos/

2012. máj. 5. 10:38
 6/6 A kérdező kommentje:

Hat igen;)))) 50% ban tuti hogy bevalik;)))))))))

Nem fogok venni, en is hulyesegnek tartom, pont azon indokok miatt amit a kedves utolso hozzafuzo mondott (orvos) ;)

Meghat ez az a bolt ahol nem lehet valogatni;)))) es meg csak 6. Hetben vagyok ugyhogy kivarom azt a par honapot turelemmel;)

2012. máj. 5. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!