Én nem hiszek benne, sok kommentet olvastam már róla, nem mindenkinek jön be! Feleslegesen dobod ki rá a pénzt! Én megvárnám, amit majd a doki mond!
Persze ez csak személyes vélemény!
31 hkm
a kisfiamat a 14. héten látták, a kiscsajszimat pedig a 16. héten mondták meg. Türelem!! :))
én is gondolkoztam anno ezen a teszten,de aztán úgy voltam vele, (többek között a megbízhatatlansága miatt,amit hallottam róla) hogy a 12. héten már egy nagyon szuper géppel a kisfiút meg tudják mondani szinte biztosra, ha meg nem,akkor onnantól meg már max. 1 hónap és úgyis megtudod. addig meg lehet a megérzésekre hagyatkozni :D
Szalad az idő terhesen, hidd el :)
Nem bíznék olyan tesztben, aminek a forgalmazásával egy gmail.com email címmel rendelkező ember foglalkozik.
Ez egy marhaság.
Maximum 9 hónap a várakozási idő amúgyis.
NEM lehetséges így meghatározni a gyermek nemét, ha ez jelent valamit, tudományos alapja nincsen. Gondoljunk bele, korai, vérből történő nem-meghatározásnak több százezer forintos költsége van (itthon csak akkor végzik, ha nemhez kötött öröklődő betegség lehetséges a családban). Akkor miért lenne az, ha az alkupiacon töredékéért megmondják, hogy fiú-e vagy lány?
(Miért jó üzlet? Mert 50%-ban működni fog.)
/Orvos/
Hat igen;)))) 50% ban tuti hogy bevalik;)))))))))
Nem fogok venni, en is hulyesegnek tartom, pont azon indokok miatt amit a kedves utolso hozzafuzo mondott (orvos) ;)
Meghat ez az a bolt ahol nem lehet valogatni;)))) es meg csak 6. Hetben vagyok ugyhogy kivarom azt a par honapot turelemmel;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!