Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Neves kérdés? (a többi lent)

Neves kérdés? (a többi lent)

Figyelt kérdés

Ács vezetéknévhez milyen fiú nevet adnátok,ami nem gyakori hanem különleges név.

Ha kislány lesz akkor Ács Lora lesz.

Nekünk nagyon tetszik.

2012. máj. 4. 15:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Norbert,
2012. máj. 4. 18:26
 12/19 anonim ***** válasza:

Ács Andor

Ács Milán

Ács Donát

Ács Kornél

2012. máj. 4. 18:35
 13/19 anonim ***** válasza:
az Ács Milánról az AC Milan focicsapat jutott eszembe ... de tökjó :D
2012. máj. 4. 18:57
 14/19 A kérdező kommentje:
Milán nevű unokaöcsém van.:)Így kicsit cikinek érzem,hogy ezt adjam a babámnak.az Andor nem rosz.
2012. máj. 4. 19:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik a Zente név! :) A másik név, ami felmerült nálunk a Bende, ami ősmagyarnév, de a páromnak nem tetszett és így nem is illik annyira a vezetéknév mellé, mintha Bendegúz lenne. :) Amúgy a rövid vezetéknév mellé általában hosszabb neveket szoktak választani. Szóval ez alapján: Tihamér, Ferdinánd (jó, tudom!), Demeter, Olivér, Salamon. Most láttam egy Mózest, vicces lenne: Ács Mózes! :) Amúgy a Noel bácsi szerintem teljesen a helyén van! :)
2012. máj. 4. 19:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Zétény, Szilárd, Szabolcs, Sebők, Nándor, Medárd, Levente, Lehel, Botond, Bulcsú, Ádám, Ákos, Álmos, Előd, Gyenes.

Ezek ősi magyar nevek, különlegesek, de mégsem ismeretlenek senkinek sem.

2012. máj. 4. 22:24
 17/19 anonim ***** válasza:

Az én fiam is Dorián :)

Mi is nem becézhető nevet akartunk, de azért egyelőre gyakran hívjuk Dodónak, Dodinak, ha nagyobb lesz, akkor ezt megpróbáljuk elhagyni :)

2012. máj. 4. 22:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Jaj de jó!Még nem találkoztam másik Doriános anyukával :-)Az én kisfiam február 27.-én született,a tiéd?

Kérdező bocs az OFF-ért!

2012. máj. 5. 09:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Nahát, micsoda véletlen, az én fiam február 21-én született :)
2012. máj. 5. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!