Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan anyuka akinek a...

Van itt olyan anyuka akinek a 12. hetes uh-on meg tudták tippelni a baba nemét és úgy is maradt?

Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 14:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem magánrendelés vagy sztk függő. Minden az orvos rutinjától függ. Nekem a 12. héten azt mondta az orvos, hogy kisfiam lesz. Én visszakérdeztem, hogy 51/49%? Mire ő: Nem, 80/20% Egy hét múlva elmentünk down-szűrésre 30 ezerért, amit a kórház osztályvezető orvosa csinált egy sokkal komolyabb ultrahangon, ő azt mondta, hogy lány. És mit gondolsz, kinek lett igaza? Az első orvosnak. Csak a tapasztalat számít. (az első orvos idősebb volt, mint az osztályvezető főorvos.)
2012. máj. 4. 14:54
 12/16 A kérdező kommentje:
Ahova én járok ott van egy nagy tv is amin látni lehet a babát.Nem tudom,hogy ilyen lehet minden hol van.?!
2012. máj. 4. 14:55
 13/16 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó kis történet.Gratulálok.Jó lenne ha valami biztosat pl. 80-20% ra megmondnák.Tudom,hogy korai és persze az a fontos,hogy egészséges legyen de az első babánk így minél előbb szeretnénk tudni.:)
2012. máj. 4. 14:57
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem meg tök fiatal doki mondta meg, hogy lány lesz, szintén 80%-ra, az első terhességemnél meg egy idősebb jó nevű doki a 16. héten szinte biztosra mondta a fiút (lány lett) még képet is kaptunk bizonyíték gyanánt.

Szóval szerintem ilyen kis terhességi hétben 50%-ra tudják megmondani. Vagy fiú-vagy lány :) Tudom én is meghaltam szinte, hogy megtudjam a nemét, főleg az elsőnél...most úgy vagyok vele, ha lesz 3. akkor inkább a szülőszobán szeretném megtudni milyen nemű lett :)

2012. máj. 4. 14:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mindenhol van, mert nálunk van olyan magánorvos, akinek nincs ultrahanggépe a magánrendelőjében sem, a nagy közösbe kell menni a kórházba, ahol elvégzik a kötelező vizsgálatokat. Ja, véleményem az, hogy ha az orvos 100% a gyermek nemével kapcsolatban, akkor úgyis megmondja azt. Ha nem biztos benne, akkor inkább nem mond semmit, még akkor sem, ha rákérdezel.
2012. máj. 4. 15:00
 16/16 A kérdező kommentje:

A nagynéném is a szülőszobán tudta meg.:)

Van egy nagylánya egy nagy fia és úgy gondolta végül is mindegy mi is lesz.És megszületett a kisfia.:)

2012. máj. 4. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!