Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek van ilyen vagy...

Szerintetek van ilyen vagy csak beképzeltem? Az 5. -6. héttől azt vettem észre, mintha már változott volna a hasam, jobban kiállna a hasfalam, de a 14. hétnél sincs semmi változás.

Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 09:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! 5+2 vagyok, és én is ezt veszem észre :))

Nem tudom behúzni a hasam, lehet, hogy ezt nevezik puffadásnak. De én érzem, hogy ott lent is van dudor. Hát nem tudom :))) Én is ezt nézegetem nap mint nap :)) Hogy más, mint eddig volt :)

2012. máj. 4. 09:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Felpuffadtak a beleid, viszont a méh majd csak ezután kezd nőni, ezért tapasztalod "ugyanazt" már hetek óta. Szerintem normális.

Főleg első babánál lassabban tágul az ember lánya, de most már hamarosan tényleg nőni fog, ne aggódj, ha más még nem is, Te már látni fogod a változást.

2012. máj. 4. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!