27 hetes várandós vagyok.2 hónapja dugult orromra nasivin sanftot használok 0,25% kisgyerekeknek valót mert nem semmi más nem használ. Pár napja már a fülem is eldugult. Hová firduljak? Volt más is így? Elmúlik? Aggódom.
Fül-orr-gégészeten voltál?
A nasivin sanft tényleg csak babáknak való ...
Mondok egy elsőre meredek dolgot, de működik.
Az a lényeg, hogy a fejedet a föld közepe felé lógatod, hogy egy ágyról lógsz lefelé, vagy fejre állsz, mindegy. Ekkor meg kell kérni valakit, hogy tiz-tiz cseppet csőppentsen az orrodba, és így maradsz fél percig, ekkor éri el a csepp az Eustach kürt bejáratát, és ki tud tistulni a fül is.
Utána HIRTELEN felkapod a fejed, és előre leszeged, kifolyik a fölös csepp, nem nyeled le, és a váladék is jön, kifújod keményen 5-7 órát garantáltan kapsz levegőt, és a füled is tisztul.
Van az a tapasz amit a sportolók is használnak, nekem szuper.
Sajnos 1 db. kb 60 ft, de én kapok éjszaka levegőt, ha használom.
10 nap után abba kell hagyni 3 hétre az orrcseppet, mert hozzászoksz, és elveszted a szaglásod. Ezért a Nasivin 0.25-ös igenis jó, mert kíméletes.
Ja és a füledet 10-10 percig meleg, vörös infralámpával (SOLUX) melegítsd a csöppentés után, miközben
forró mentateát kortyolsz.
A meleg megiditja a váladékot lefelé, de ne vidd túlzásba csak napi egyszer szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!