Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetes várandós vagyok.2...

27 hetes várandós vagyok.2 hónapja dugult orromra nasivin sanftot használok 0,25% kisgyerekeknek valót mert nem semmi más nem használ. Pár napja már a fülem is eldugult. Hová firduljak? Volt más is így? Elmúlik? Aggódom.

Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 23:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Fül-orr-gégészeten voltál?

A nasivin sanft tényleg csak babáknak való ...

2012. máj. 3. 23:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem semmit nem adtak rá :(
2012. máj. 4. 02:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Mondok egy elsőre meredek dolgot, de működik.

Az a lényeg, hogy a fejedet a föld közepe felé lógatod, hogy egy ágyról lógsz lefelé, vagy fejre állsz, mindegy. Ekkor meg kell kérni valakit, hogy tiz-tiz cseppet csőppentsen az orrodba, és így maradsz fél percig, ekkor éri el a csepp az Eustach kürt bejáratát, és ki tud tistulni a fül is.

Utána HIRTELEN felkapod a fejed, és előre leszeged, kifolyik a fölös csepp, nem nyeled le, és a váladék is jön, kifújod keményen 5-7 órát garantáltan kapsz levegőt, és a füled is tisztul.

Van az a tapasz amit a sportolók is használnak, nekem szuper.

Sajnos 1 db. kb 60 ft, de én kapok éjszaka levegőt, ha használom.

10 nap után abba kell hagyni 3 hétre az orrcseppet, mert hozzászoksz, és elveszted a szaglásod. Ezért a Nasivin 0.25-ös igenis jó, mert kíméletes.

2012. máj. 4. 05:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Ja és a füledet 10-10 percig meleg, vörös infralámpával (SOLUX) melegítsd a csöppentés után, miközben

forró mentateát kortyolsz.

A meleg megiditja a váladékot lefelé, de ne vidd túlzásba csak napi egyszer szabad.

2012. máj. 4. 05:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanigy vagyok en is,bar en neha tudok szünetet tartani...par napot.Szüles utan elmulik,nekem ez mar a 2. terhessegem es az elsövel is ugyaigy volt.Szinte vegig hasznaltam a Nasivint es nem lett a babamnak baja.Sajnos itt mar függösegröl is szo van ha ket honapja egyfolytaban hasznalod.Jövö pentekre van idöpontom a füll-orr-gegeszhez,ha gondolod megirom mit javasolt.(nekem orrsöveny ferdülesem is van sajnos).En is aggodom,nem jo ez igy,de annyira kellemetlen,h a vegen feladom es jra csöppentek....:(((
2012. máj. 4. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!