Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vélemény a kóláról és a...

Vélemény a kóláról és a terhességről?

Figyelt kérdés

Olvastam egy külföldi lapban hogy a kólát fogyasztó állapotos hölgyek babái (50%) ban hiperaktivak lettek!

Vélemény?

2012. máj. 3. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem okos leendő terhesként: Fujjj, ekkora felelőtlenséget, terhesen kólát inni, TILOS!

És véleményem masszívan, 40 hetet végigöklendező-hányó volt kismamaként: Istenem, egy pár korty hideg kóla a hányinger közepén ... MEGVÁLTÁS ...

Szóval, szerintem, ez is egy kicsit túlzás! Ugyan, honnan a vizsgálat? Manapság divatos mindenre ráfogni, hogy hiperaktív lesz tőle a gyerek!

(Az én kóláztatott Fiam már 13 hónapos, nem hiperaktív, viszont hihetetlenül figyelmes, értelmes baba ...)

2012. máj. 3. 13:17
 12/15 anonim ***** válasza:

nekem a dokinom azt mondta napi 3-4 deci belefér.

hozzáteszem én kolafuggo vagyok (van ilyen?), mást nem nagyon iszok, de ezt betartottam.

a koffein miatt, nyilvan, sok a kolaban a koffein, de nekem 3 kave utan lett 95os vernyomasom :)

2012. máj. 3. 13:27
 13/15 anonim ***** válasza:

A védőnőm kimondottan javasolta, hogy ha a terhesség elején hányingerem lenne, akkor egy kis hideg kólát igyak. Amúgy nem volt hányingerem, de egy pár pohárral megittam a terhesség elején. Viszont napi egy-két kávét tuti megittam minden nap szülésig. Most a szoptatás miatt én is csak Macis kávét iszom. Már alig várom, hogy végre ihassak egy fincsi kávét!

A gyerekeim egyáltalán nem hiper aktívak, és még csak nem is elevenek, bár azért tud rossz is lenni.

2012. máj. 3. 13:42
 14/15 anonim ***** válasza:

50%, magyarán vagy igen, vagy nem.

Így én is tudok bármit állítani...Aztán ha megcáfolják az sem baj, hiszen van mire hivatkozni, ha meg bejön, ott a másik 50% :)

2012. máj. 3. 14:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Én régen heti 5 dl kólát megittam, néha 1 l-t - függőnek tartottam magam. Amióta tudom, hogy babát várok heti 1x 1 dl-t iszom.

Szerencsére nem vagyok hányós, csak az élvezet kedvéért.

Nem hinném, hogy ezzel a mennyiséggel ártanék a babámnak.

2012. máj. 3. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!