Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, akinek elszámít...

Van itt olyan, akinek elszámították a terhességét? Mi lett végül?

Figyelt kérdés

Ma muszáj volt bemennem a dokihoz, mert nagyon émelyegtem, és majd leszakadt a derekam.

Erre jött nekem azzal, "Jaj, de nagyon nőhet az a pici!" szöveggel. Elmondtam a problémámat. Nagyon nem tudott kibékülni azzal, hogy ilyen nagy a pocakom, így azt mondta, biztonság kedvéért megvizsgálja. Itt jött a csavar.

Most kaptam a hírt, hogy elszámolta a terhességem, és most vagyok a 36. hét végén. Az három hét tévedés, mert nem jól számolták valami miatt.

Mondta is, hogy holnap nagyon sürgősen menjek uh-ra, mert pénteken töltöm akkor a 37-et.

Ezek szerint a picim 33. héten mérték, akkor volt 2300 g.

Történt veletek ilyesmi? Hogy regagáltatok rá?

2012. máj. 2. 16:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Akkor inkább átmegyek egy másik dokihoz, mert ez egy idióta. Én sem tudtam elhinni, hogy ennyire el lehet számolni, szóval inkább nem hiszek neki, és holnap nem megyek el.
2012. máj. 2. 17:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Sszedd elo a 12. Heti uj-d eredmenyeit es ird meg hogy ott mekkora crl van a papiron.

Az a donto, ha jol mertek. Ha akkor a kornak megfelelt, akkor azota sem lett idosebb a terhesseged.

Kb a 14. Hetig lehet modositani a terhessegi kort meret alapjan, utana mar nem. Furcsa a dokid, esetleg nem volt tovabbkepzesen az elmult evtizedben.

Attol hogy pl az egyik gyermekem negy kiloval szuletett es mar 32 hetesen 2600 grammnak mertek, a masik pedig picivel volt csak tobb mint harom kilo es 35 hetesen volt 2600 gramm meg mindketto a 12. Heten kalkulalt terhessegi kor szerint szuletett, nem ugrottunk at hirtelen az egyikkel a 42. Hetre. Csupan az egyik sulyosabb volt, hosszabb es nagyobb feju mint a masik.

2012. máj. 2. 21:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Volt sajnos tul hortam a babamat es halva szuletet :( ;( :(
2012. máj. 2. 22:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Ismeros a helyzet.

Bar en kulfoldon elek es itt nem menstruaciohoz hanem uh-hoz szamolnak.

Mikor a fiamat vartam junius 28-29-re voltam kiirva a naptar szerint. De az uh-on mindig nagyobb volt ezert a doki junius 20-ra szamolt mindig de szerinte meg elobb is johet. Erre a fiam julius 1.-en szuletett 3921 grammal es 60 centivel.

Most varom a masodik babat. Naptar szerint oktober 1 (doki szerint oktober 3). Erre a 12 heti uh szerint szeptember 26....Most mast dokim van mondtam is,hogy a fiamnal ugyanez volt de ragaszkodik az uh szerinti idoponthoz. Hetfon megyek a 20 hetes uh-ra, mar elore felek,hogy most mit talalnak ki.

En nem szeretnem,hogy csak azert inditsak mert szerintuk itt az ido.Raadasul tudom,hogy mikor fogant es a fiamnal is tudtam..

2012. máj. 3. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!