Van itt olyan, akinek elszámították a terhességét? Mi lett végül?
Ma muszáj volt bemennem a dokihoz, mert nagyon émelyegtem, és majd leszakadt a derekam.
Erre jött nekem azzal, "Jaj, de nagyon nőhet az a pici!" szöveggel. Elmondtam a problémámat. Nagyon nem tudott kibékülni azzal, hogy ilyen nagy a pocakom, így azt mondta, biztonság kedvéért megvizsgálja. Itt jött a csavar.
Most kaptam a hírt, hogy elszámolta a terhességem, és most vagyok a 36. hét végén. Az három hét tévedés, mert nem jól számolták valami miatt.
Mondta is, hogy holnap nagyon sürgősen menjek uh-ra, mert pénteken töltöm akkor a 37-et.
Ezek szerint a picim 33. héten mérték, akkor volt 2300 g.
Történt veletek ilyesmi? Hogy regagáltatok rá?
Sszedd elo a 12. Heti uj-d eredmenyeit es ird meg hogy ott mekkora crl van a papiron.
Az a donto, ha jol mertek. Ha akkor a kornak megfelelt, akkor azota sem lett idosebb a terhesseged.
Kb a 14. Hetig lehet modositani a terhessegi kort meret alapjan, utana mar nem. Furcsa a dokid, esetleg nem volt tovabbkepzesen az elmult evtizedben.
Attol hogy pl az egyik gyermekem negy kiloval szuletett es mar 32 hetesen 2600 grammnak mertek, a masik pedig picivel volt csak tobb mint harom kilo es 35 hetesen volt 2600 gramm meg mindketto a 12. Heten kalkulalt terhessegi kor szerint szuletett, nem ugrottunk at hirtelen az egyikkel a 42. Hetre. Csupan az egyik sulyosabb volt, hosszabb es nagyobb feju mint a masik.
Ismeros a helyzet.
Bar en kulfoldon elek es itt nem menstruaciohoz hanem uh-hoz szamolnak.
Mikor a fiamat vartam junius 28-29-re voltam kiirva a naptar szerint. De az uh-on mindig nagyobb volt ezert a doki junius 20-ra szamolt mindig de szerinte meg elobb is johet. Erre a fiam julius 1.-en szuletett 3921 grammal es 60 centivel.
Most varom a masodik babat. Naptar szerint oktober 1 (doki szerint oktober 3). Erre a 12 heti uh szerint szeptember 26....Most mast dokim van mondtam is,hogy a fiamnal ugyanez volt de ragaszkodik az uh szerinti idoponthoz. Hetfon megyek a 20 hetes uh-ra, mar elore felek,hogy most mit talalnak ki.
En nem szeretnem,hogy csak azert inditsak mert szerintuk itt az ido.Raadasul tudom,hogy mikor fogant es a fiamnal is tudtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!