Hogy csináljam?! 1hét alatt fogynom kell!
Nekem heti 1 gyümölcsnapot kellett tartanom. Egyész nap csak gyümölcsöt ettem. Tényleg nem voltam éhes, de a gyomrom nagyon fájt. De lehet, hogy neked bejön.
Azért csinálnak ekkora felhajtást, mert a nagyfokú hízás a terhességi toxikózis jele lehet. Bár szerintem ez nem olyan nagy, de az is számít, hogy mennyi idő alatt jött fel, mert, ha rövid idő alatt, az nem jó.
Én a terhesség eleje óta 25 kg-ot híztam. Most a 38. hétben vagyunk és vizesedek is. A vérnyomásom jó (110/76 körüli)
A dokim és a védőnőm mégsem csinál cirkuszt abból, hogy ennyit híztam. Lehet hogy az én orvosommal/védőnőmmel van a baj?
Borzasztó ez a súly körüli herce -hurca.Pláne az nstén mi közük hozzá?
Nem is olyan sok még, és aki még többet hízik?
Egyél napi 6-szor, 7-szer. Keveseket.
Kenyér, tészta, édesség nuku.
Zöldség, pici rizs, pici krumpli, gyümölcs jöhet, meg levesek, és sovány húsok (csirkemell, karaj, gépsonka), - utóbbiak kifulladásig, korlátlan mennyiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!