Ha terhes vagyok, akkor azt érzem, hogyha felnyúlok a hüvelyembe?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 22:06
11/22 A kérdező kommentje:
idegesség miatt beszélem be magamnak,hogy terhes vagyok,pedig stressz ellen már 2 féle gyógyszert is szedek
2012. máj. 1. 22:31
12/22 anonim válasza:
Jezusom!!!! :D mi pár hónapig próbálkoztunk,és csak a 6. Hónapban sikerült a baba! Úgy,hogy "éles loveszet" volt!!!! Szép is lenne ha mar magától a gondolattól sikerülne!:DDD komolyan,nem hiszem el,hogy léteznek ilyen beteg emberek!!!! Nyulkalsz a huvelyedben,a mehszajad állapotát nézegeted,de annyit nem vagy képes megérteni es felfogni, hogy ha nem érintkezett a huvelyed/mehszajad spermiummal akkor nem lehetsz terhes????!!!!!!!
13/22 anonim válasza:
és a stressztől kezd elmenni az eszed?
ha még szűz vagy, akkor hogy a bánatba lennél terhes? ezt mivel magyaráztad be magadnak?
14/22 anonim válasza:
Nyugi, eddig még csak egyszer fordult elő a történelemben, hogy valaki szűzen lett terhes, és felteszem, nem te leszel a következő.
15/22 anonim válasza:
Jézusom, hány éves vagy?
biosz felvilágosító óra megvolt már? :)
16/22 anonim válasza:
:D ezen jót nevettem. Köszönöm a napi viccet :D! Szüzen terhesség...anyám :D. Hány éves vagy?
17/22 anonim válasza:
Ha szűz vagy akkor hogy a fenébe lehetnél terhes?
Szeplőtlen fogantatás??? :D
18/22 anonim válasza:
Szia!
Már tettél fel egy kérdést, arra is azt válaszoltam, hogy csinálj egy tesztet, csak azért, hogy lásd te is, hogy nem vagy terhes és megnyugodj végre! DM-ben, Rossmanban lehet kapni, nem kell külön kikérni...
19/22 anonim válasza:
szerintem meg ne tesztet vegyél hanem fordulj minél előbb orvoshoz!
ha valaki 21 évesen szüzen, úgy, hogy még petting sem volt, azt képzeli, hogy terhes, ráadásul 2féle nyugtatón él, az igencsak pszichikai eset, pár hét szanatórium biztos jót tenne neked!
20/22 anonim válasza:
lemaradtam valamiről? az utolsó válaszoló honnan tudja hogy 21 éves a kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!