Mik a tapasztalatok? Van összefüggés a babó mozgása és a neme között?
Gondolok arra, hogy a lányok általában(a kivétel erősíti a szabályt) sokkal nyugodtabban viselkednek mint a fiúk. Már kisgyermek korukban. Szerintetek mennyire figyelhető ez meg amíg az anyaméhben vannak.
Szóval a kérdés az, hogy lányos ill. fiús kismamáknak mennyit mozog a baba?
Szia,
szerintem se lehet kategorizalni. A kisfiam nyugis volt elegge, mar ami a pocakos idöszakot illeti, aztan pikk-pakk beindult, es a mai napig ugy fel van pörögve, olyan mozgekony, hogy en bizony orvoshoz is vittem, mert komolyan azt hittem, hogy hiperaktiv. De szerencsere csak az atlagosnal joval mozgekonyabb. :) A lanyommal kapcsolatban, aki meg a pocakomban van, 36 hete, hat ö hihetetlenül mocorgos, szinte a nap egeszet mozgassal tölti. Remelem hogy az ellentetes pelda alapjan ö viszont nyugisabb, higgadtabb gyermek lesz. :)
Nem hiszem hogy lenne összefüggés,nekem legalábbis a fiam és a lányom is szétrugdalta a hasam :)
Különösen mikor meghallották az apjuk hangját :)
Szerintem nincs összefüggés, vagy ha van is, az véletlen :)
Az én kislányom nyugis mindenhol: pocakban is, kint is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!