Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek idő előtt nyílt a...

Akinek idő előtt nyílt a méhszája, érzett valamit, vagy csak az orvos vette észre?

Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:

2 héttel a kiírt idopont elott 1 cm-re nyitott volt a méhszáj meg lerovidult a méhnyak,az orvos mondta,én nem éreztem semmit,ugyanígy volt az elso babánál is.

39 hkm

2012. máj. 1. 17:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmit nem éreztem, és szinte már az elejétől nyitva volt. Egészséges babát szültem. (elsőt) Igaz pihenés és magnézium minden mennyiségben. Boldog babavárást! Most várom a 2. babámat.
2012. máj. 1. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 20 hetesen görcsöltem, úgy mintha meg akarna jönni... Egybefüggő görcsök voltak kb 1 órán át. Nem fájt nagyon, csak kicsit. Akkor kezdett el kinyílni a méhszájam. Így én éreztem. :(
2012. máj. 1. 19:21
 4/5 A kérdező kommentje:
amikor görcsöltél, be is mentél kórházba? Nekem azt mondta az orvos, hogy kisebb görcs normális, ha erős görcs, akkor menjek be. Nem volt vérzés?
2012. máj. 1. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel vérzés nem volt és nem fájt annyira, hogy elviselhetetlen lett volna, így vártam picit, de azért készenlétben voltam, ha még nem múlt volna el fél órát, akkor tuti be mentem volna a kórházba.
2012. máj. 2. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!