Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült úgy közületek valaki,...

Szült úgy közületek valaki, hogy ödémás volt a méhszája? Mitől lehet ez? Kivárta az orvos, hogy magatoktól szüljetek, vagy rásegített?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen,sajnos én így jártam.A szülésznőm elmasszírozta,de császár lett a vége,mert újból beödémásodott.+A bébim nyakra tekeredett a köldökzsinór.

Nem kellemes,de megéri!!

2009. szept. 28. 16:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Sokat kínlódtál? Voltak erős jóslófájásaid? Mennyit vajúdtál?
2009. szept. 28. 17:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem vajúdtam sokat kb. 5 órát.De ez mindenkinél más.

Kellemetlen volt amikor elmasszírozták,de már csak azon járt az agyam,hogy mindegy,hogy mit csinálnak velem,mert nemsokára kezemben lesz a kisfiam.

Nyugodtan kérdezz amire tudok válaszolok.

Mennyi idős terhes vagy?Kisfiú?Kislány?

2009. szept. 28. 21:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Már megszültem, de ilyenről még nem hallottam. Nem mondták neked, hogy mitől lehet? Mikor masszírozták el, hány hetes voltál? Hogyan vették észre, hüvelyi vizsgálattal? Engem 4 orvos is vizsgált, és senki nem látott semmit. A szülésznő a tolófájásoknál masszírozta el. Kislányom született, most 12 napos. Ja, és 20 órát vajúdtam. Nem hiszem el, hogy ennek így kellett lennie...:(

2009. szept. 29. 10:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! Gratulálok!

Hát akkor megszenvedtél a babáért.

Csak a szülésnél vették észre és akkor masszírozták.Azt mondták,hogy a méhszájat a szeméremcsonthoz szorította a baba a fejével és ezért ödémásodott be.Hát nem kellemes.

Engem is sok doki vizsgálgatott,de a szülésznő vette észre.

Érdekes!!

Megkérdezhetem,hogy miért viselt meg ennyire téged az eset?

2009. szept. 29. 10:55
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Azt hiszem, kicsit kiakadtam, hogy le se szartak... Talán ha foglalkoztak volna velem, előbb észreveszik, és megindítják a szülést. Olyan erős fájásaim voltak reggeltől kezdve, hogy majd belepusztultam, az nst nem mutatta, szülés előtt másfél órával fel akartak küldeni osztályra, mert azt hitték csak jóslóim vannak. Akkor már 2 perces fájásaim voltak. 11 óra alatt a dokit egyszer láttam, a szülésznőt 3-szor (összesen nem foglalkozott velem 5 percet). Igaz, nem volt fogadott orvosom...

2009. szept. 29. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:

ÚÚÚ.Azt hittem,hogy hogy csak engem néztek hülyének ,hogy erősek a fájásaim.A gép nem mutatott szinte semmit.

Fogadott orvosom nekem sem volt,de nagyon rendesek voltak velem.A szülésznő 5 percenként rám nézett.

Ne bosszankodj most már túl vagy rajta.Örülj a babádnak és élvezd ki,hogy ilyen pici és babázz!!!!Olyan hamar megnőnek.Én is most szültem,de már 9 hónapos.

2009. szept. 29. 12:46
 8/8 A kérdező kommentje:

Igazad van teljes mértékben, mégis bosszant, hogy mindent megtehetnek...

Gratulálok én is a babádhoz!

2009. szept. 29. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!