Szült úgy közületek valaki, hogy ödémás volt a méhszája? Mitől lehet ez? Kivárta az orvos, hogy magatoktól szüljetek, vagy rásegített?
Igen,sajnos én így jártam.A szülésznőm elmasszírozta,de császár lett a vége,mert újból beödémásodott.+A bébim nyakra tekeredett a köldökzsinór.
Nem kellemes,de megéri!!
Nem vajúdtam sokat kb. 5 órát.De ez mindenkinél más.
Kellemetlen volt amikor elmasszírozták,de már csak azon járt az agyam,hogy mindegy,hogy mit csinálnak velem,mert nemsokára kezemben lesz a kisfiam.
Nyugodtan kérdezz amire tudok válaszolok.
Mennyi idős terhes vagy?Kisfiú?Kislány?
Szia!
Már megszültem, de ilyenről még nem hallottam. Nem mondták neked, hogy mitől lehet? Mikor masszírozták el, hány hetes voltál? Hogyan vették észre, hüvelyi vizsgálattal? Engem 4 orvos is vizsgált, és senki nem látott semmit. A szülésznő a tolófájásoknál masszírozta el. Kislányom született, most 12 napos. Ja, és 20 órát vajúdtam. Nem hiszem el, hogy ennek így kellett lennie...:(
Szia! Gratulálok!
Hát akkor megszenvedtél a babáért.
Csak a szülésnél vették észre és akkor masszírozták.Azt mondták,hogy a méhszájat a szeméremcsonthoz szorította a baba a fejével és ezért ödémásodott be.Hát nem kellemes.
Engem is sok doki vizsgálgatott,de a szülésznő vette észre.
Érdekes!!
Megkérdezhetem,hogy miért viselt meg ennyire téged az eset?
Köszönöm!
Azt hiszem, kicsit kiakadtam, hogy le se szartak... Talán ha foglalkoztak volna velem, előbb észreveszik, és megindítják a szülést. Olyan erős fájásaim voltak reggeltől kezdve, hogy majd belepusztultam, az nst nem mutatta, szülés előtt másfél órával fel akartak küldeni osztályra, mert azt hitték csak jóslóim vannak. Akkor már 2 perces fájásaim voltak. 11 óra alatt a dokit egyszer láttam, a szülésznőt 3-szor (összesen nem foglalkozott velem 5 percet). Igaz, nem volt fogadott orvosom...
ÚÚÚ.Azt hittem,hogy hogy csak engem néztek hülyének ,hogy erősek a fájásaim.A gép nem mutatott szinte semmit.
Fogadott orvosom nekem sem volt,de nagyon rendesek voltak velem.A szülésznő 5 percenként rám nézett.
Ne bosszankodj most már túl vagy rajta.Örülj a babádnak és élvezd ki,hogy ilyen pici és babázz!!!!Olyan hamar megnőnek.Én is most szültem,de már 9 hónapos.
Igazad van teljes mértékben, mégis bosszant, hogy mindent megtehetnek...
Gratulálok én is a babádhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!