Mi a véleményetek a szegedi női klinikáról a szülés szempontjából?
Figyelt kérdés
Aki szült ott annak milyen tapasztalatai voltak?
Milyenek az orvosok a nővérek a csecsemős nővérek?
2009. jún. 23. 10:07
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok ugyan Szegedi,de 3 éve ott szültem.Volt és most is van fogadott dokim.Én megvoltam elégedve(jobb mint az Orosházi volt).A csecsemősők rendesek, a dokik is normálisak voltak.Tul sokat nem zavartak bennünket,ha kellett valakinek segítség segitetek.Én most is ott fogok szüölni.Nem tudom mi érdekel konkrétan?33h
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Egyébként minden érdekel.Kicsit félek,hogy milyen lesz bent,mennyire lesznek segítőkészek.Nekem is van fogadott dokim és eddig csak jó tapasztalataim voltak vele kapcsolatban.Remélem a szüléssel és a bent fekvéssel kapcsolatban is jók maradnak.
2009. jún. 23. 10:49
3/5 A kérdező kommentje:
31 hetes vagyok,de valószínűleg a 36.héten be kell feküdnöm.Ezért kérdeztem!
2009. jún. 23. 10:51
4/5 anonim válasza:
1.vagyok.Én 2 ora alatt szültem meg itt a 2.lányomat.Apás szülés révén külön szobába voltunk.Minden géppel fel volt szerelve.A doki a varráson kivül semmit nem csinál végig a férjemmel beszélgetett és nevetettek engem is.A szülésznő intézett mindent,le a kalappal előtte egy percig sem hagyott ott pedig nem volt fogadott.A doki minden nap megnézett és az 5.nap jöttünk haza mert beleesett a hétvége.Amugy hétvégén is hazaengednek,csak pont nem volt gyerek orvos.A szobába 3 voltunk.Látogatot a fogyoson lehet fogadni.Ez jo volt mert babás szoba révén nem kellett idegenek előtt jönni, menni,nehezen mozogni,szoptatni stb.A babákat be lehetett adni addig a csecsemősőknek amíg te a látogatokkal foglalkoztál,vagy elmentél fürödni.Arra az egy figyel hogy te szoptasd,ne etessék meg ők.Mert én jártam ugy hogy pont etetés jött de ő még aludt akkor addig a férjemmel voltam.Felköltötték és jol megetették és bukott világra.Nem kellett az én tejcsim.Ugy el rontották a pociját hogy fél éves koráig szenvedtünk ezze.Erre most figyelni fogok.Még a haza engedés ment nehezen.Én már ebéd után jöhettem volna de a babának a papirjai nem voltak készen.Bementem amikor már a férjem másfél órája várt lent és a nővérke evett a papírok pedig egy asztalon pihentek készen.rögtön megkaptam és már ott se voltam.Ez egy idősebb,fekete hajú csecsemős volt aki katonás modoru.Ha ott van még rá fogsz ismerni,de a többiek tényleg jok voltak.Az első babásoknak vot bemutato fürdetésből,pelenkázásbók stb.sok minden adnak ez jó mert már a kórházba tudod használni.Ennyi jut most eszembe.Ki a dokid?Nekem Keresztúri Attila.Miért kell befeküdnőd ilyen hamar?
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon megnyugtató amiket írsz.KÖSZI!!!
Nekem Bitó Tamás a nőgyógyászom,de Keresztúri Attila is vizsgált már és ő is nagyon szimpatikus volt.
Magas a vérnyomásom és cukros is vagyok,de egyébként semmi problémám nincs.Már a 26.héttől hetente járunk uh-ra és a 28.héttől ctg-re is.
2009. jún. 23. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!