Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érdemes a kórházi...

Mikor érdemes a kórházi csomit bekészíteni, és nyárra mi kell?

Figyelt kérdés

Nagyon köszönöm

üdv egy 27 hetes kismama

2012. ápr. 30. 17:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A Sote I-en kell a saját ruha, pelenka, popsitörlő, meg minden egyéb.
2012. máj. 1. 12:28
 12/13 anonim ***** válasza:

A Sote I-ben 3 és fél évvel ezelőtt még nem kellett a babának ruha. De tényleg hallottam olyan helyet, ahova kell vinni.

4 hete szültem a tétényi kórházban. Nem kell baba ruha, de pelus és popótörlő, popókrém kell.

Nekem ami felesleges volt, az a melltartó és a melltartó betét. Annyira fájtak a melleim, hogy nem bírtam felvenni a melltartót, még amikor mentem haza, akkor sem. Viszont nagyon hiányzott a Garmastan mellbimbó ápoló krém.

Én vittem fertőtlenítős törlőkendőt (Sanitol) és WC használat előtt törölgettem az ülőkét. Több kis törülközőt is vittem, mert szinte minden pisilés után zuhanyoztam (alul). Papucsot csak egyet vittem, műanyagot. Nagyon hamar megszáradt. Egy karton víz simán elfogyott a néhány nap alatt. Szülés közben is mondták, hogy igyak. Nekem is volt külön szülős és benntartózkodós táskám. A szülősbe tettem egy flakon vizet. Nem árt, ha van egy "rongy" darab, vagy textl pelus, amit a párod bevizezhet és törölheti szülés közben a homlokodat, tarkódat, arcodat.

2012. máj. 1. 14:47
 13/13 anonim ***** válasza:

12-es vagyok. Még lemaradt:

Nekem a Tena nem vált be, mert nincs szárnya, és oldalt mindig össze kentem a bugyimat. Én inkább csak Always éjszakait vittem.

2012. máj. 1. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!