Menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam ügyeleten mert nem éreztem mozogni a babámat, megnézték a szívhangot és ultrahangot is, semmi baj nem volt csak kicsit lustább most. Egyébként a várakozás ideje alatt rúgott egy picit meg ma is de nagyon keveset. Az ügyeletes doki mondta hogy menjek be szerdán az SZTK-ba kontroll vizsgálatra én meg mondtam hogy de a dokim csak hétfőn rendel. Mondta hogy nem baj, biztos van bent valaki szerdán is, menjek be hozzá. Én meg elbizonytalanodtam mert ugye minden rendben van szóval nem is tudom minek. Szerdán a volt orvosom rendel akit lecseréltem mert rettenetesen vizsgált, nem törődött velem meg flegma is volt, nem szívesen mennék vissza hozzá...
Szerintetek szükség szerű vissza mennem ha nincs semmi gond?
25 hetes vagyok.
2012. ápr. 30. 17:10
11/11 A kérdező kommentje:
SZTK-ba járok terhesgondozásra, oda megyek majd hétfőn, amúgy ügyeletre (eddig 2x voltam) mindig abba a kórházba megyek ahol szülni fogok, egyébként oda is tartozom. (István kórház)
2012. máj. 1. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!