24 hetesen mennyi a normális magzatmozgás?
Figyelt kérdés
17-18 héttől érzem a picurt mozogni, de az elmúlt két napban alig kaparászik valamicskét. Reggel volt valami mocorgás meg késő este egy-két rúgás. Csak azért aggódom mert eddig meg sem állt, volt hogy egész nap ficánkolt. Lehet hogy a hirtelen jött meleg miatt lustább vagy valami baj lehet?2012. ápr. 30. 09:35
1/2 anonim válasza:
Szia!Ne gondolj rögtön rosszra!
Lehet,hogy igen a hirtelen meleg miatt lustább...érzed és ez a lényeg..!Jó tipp!Feküdj egyenes helyre (csak egy kicsit a földre) tedd a fejed fölé a kezed és tuti megmozdul..!
Minden jót!
2/2 anonim válasza:
Szia!
Ugyanabban a cipőben járunk! Nekem sem ma, sem tegnap nem volt valami aktív! Amúgy én is 24 hetes vagyok. Tegnap bementem az ügyeletre mert annyira nem éreztem mozogni hogy megijedtem. Tudni kell mondjuk hogy az én babám semmi ébresztős módszerre nem reagál... szóval van ilyen is.
Nekem is azt mondták hogy ilyenkor még sok a helyük, teljesen normális hogy nem érzed egész nap mocorogni.
Boldog babavárást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!