Vetélés? Volt így valaki?
Figyelt kérdés
duphastont szedek de most tompán fáj a hasam és vérzek:(Holnap tudok csak dokimhoz menni reggel.2012. ápr. 29. 10:03
11/17 anonim válasza:
Ja és vetélésnél erősen görcsölnél és véreznél.Volt egy vetélésem a mostani baba előtt.
12/17 anonim válasza:
Szia!Még csak most olvastam a kérdést..remélem minden rendben van!
13/17 A kérdező kommentje:
Ez a baba sajnos elment:(most voltunk a férjemmel dokinál meg uh-n.Minden oké teljesen kiurult améh és azt mondja a dokim hogy nem lessz baj ha megint sikerul mert nem duzzadt meg a méhem ugyhogy acio hajrá:)persze ha elmulik a vérzés mert most még pár nap pihi:)Mindenkinek nagyon koszonom a biztatást és sok boldogságot és szerencsét mindenkinek:)))
2012. ápr. 30. 11:51
14/17 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. :( Részvétem :(
15/17 A kérdező kommentje:
koszi aranyos vagy:)nemkívánom senkinek hogy ilyen helyzetbe keruljon mert ez nagyon kimeríto lelkileg pedig nekem nem az elso vetélésem:(
2012. ápr. 30. 15:37
17/17 A kérdező kommentje:
aranyos vagy koszi:)már talán átvészelem mert most már nagyon készulok a kovetkezo lehetoségre.sokat segített a fiam meg a férjem -grill partiztunk csak mi hárman és elvonták a figyelmemet meg a gondolataimat:)
2012. máj. 2. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!