Elolvasnátok ezt? Ti elhiszitek? Hogy lehetséges?
Hogy lehet, hogy ennyi idősen a teszt nem jelezte a babát, sőt még az orvos kézi vizsgálattal sem érezte?
Ok, az első vizsgálaton csak a pajzsmirigy-működés lett vizsgálva, de ha 10 héttel később volt 10 hetes, akkor azon a vérvételen még amúgy sem lehetett terhes.
Viszont az UH előtti napon már tényleg nőgyógyász vizsgálta, és nem vette észre a 10 hetes terhességet...
Sőt olvastam még egy ilyen storyt egy másik fórumon:
"Én leszek az, aki ellentmond a józan észnek, ugyanis volt egyszer egy ismerősöm, egy 22 éves lány, akiről 6 hónaposan derült ki, hogy terhes. Százezer vizsgálatot csináltak rajta, hogy mi baja lehet, amiért nem menstruál fél éve. Volt ultrahang, teszt, stb. minden ami ilyenkor szokásos. Semmi nem látszott a hasán, úgy 5 hónapos lehetett, amikor érezte, hogy mintha hízott volna. . . .
Azért nem ez az általános, szóval nyugodj meg, biztos hogy nem vagy terhes. Én el nem tudom képzelni, hogy a fenti eset hogy történhetett meg a mai világban."
Én már teljesen nem értem a sztorit, úgyhogy hanyagolom inkább. :)
De utolsó vélemény: nem, nem tudom elhinni, hogy egy nőgyógyász ne lássa és ne érezze. Hogy miért hazudna bárki is ez ügyben, az számomra rejtély, de nem gondolkodok rajta, annyira nem izgat.
Hát igen, de ő amikor először nőgyógyászhoz ment meg is állapították neki (6 hónaposan még jó, hogy észrevették :D). A vérvétel meg, ha nem nőgyógyászati volt és nem nézték a HCG-t, akkor persze, hogy nem mutatta ki.
De köszönöm, hogy leírtad a barátnőd történetét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!