Streptococcus szűrés vkinek lett pozitív? Milyen tüneteid voltak? Mit kaptál rá? 35 hetes kismama.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 07:55
11/15 anonim válasza:
Szerintem ha vesz kenetet akkor a labor eredményeken rajta van!
12/15 anonim válasza:
Szemicilint ne dobd ki, ha nagyon meg vagy fázva, akkor be lehet szedni 3x2 adagban. Annó gyermek koromban, és most is ezt írja fel a doki!
13/15 anonim válasza:
Tudom nem mostani kérdés, de válaszolnék én is!
Nekem elsőnek a 14. héten vették észre a Streptococcus b-t amire Unasyn antibiotikumot kaptam, majd amikor beszedtem megismételtük a kenet vételt, most 18 hetesen kaptam meg az eredményt, ismét van benne Strepto, Aktil Duo antibiotikumot kaptam most rá! Nekem azt mondta az orvos hogy szülésig ki kell kezelni!!!
14/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Egy pár napos a kérdés, de még aktuális , és köszi mindenkinek a választ!!!!!!!!!
2012. máj. 5. 10:16
15/15 anonim válasza:
Én ma kaptam meg az eredményt, és pozitív streptococcusra, 38 hetes vagyok, a doki azt mondta, hogy szülés után kapok rá antibiotikumot, de nekem császár lesz, úgyhogy gondolom ezért nem kezel hamarabb, így nem fertőződik a baba, mivel nem jut a szülőcsatornába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!