Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Streptococcus szűrés vkinek...

Streptococcus szűrés vkinek lett pozitív? Milyen tüneteid voltak? Mit kaptál rá? 35 hetes kismama.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 07:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha vesz kenetet akkor a labor eredményeken rajta van!
2012. ápr. 28. 10:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Szemicilint ne dobd ki, ha nagyon meg vagy fázva, akkor be lehet szedni 3x2 adagban. Annó gyermek koromban, és most is ezt írja fel a doki!
2012. ápr. 28. 10:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Tudom nem mostani kérdés, de válaszolnék én is!

Nekem elsőnek a 14. héten vették észre a Streptococcus b-t amire Unasyn antibiotikumot kaptam, majd amikor beszedtem megismételtük a kenet vételt, most 18 hetesen kaptam meg az eredményt, ismét van benne Strepto, Aktil Duo antibiotikumot kaptam most rá! Nekem azt mondta az orvos hogy szülésig ki kell kezelni!!!

2012. máj. 4. 11:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak! Egy pár napos a kérdés, de még aktuális , és köszi mindenkinek a választ!!!!!!!!!
2012. máj. 5. 10:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Én ma kaptam meg az eredményt, és pozitív streptococcusra, 38 hetes vagyok, a doki azt mondta, hogy szülés után kapok rá antibiotikumot, de nekem császár lesz, úgyhogy gondolom ezért nem kezel hamarabb, így nem fertőződik a baba, mivel nem jut a szülőcsatornába.
2012. máj. 22. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!