Lett valakinek valaha a Gabriel teszt erős 2 csíkos? (hogy ugyanolyan erősségű mindkét csík)
Már két napja késik, de a Gabrielen a tesztcsík még mindig halványabb egy nagyon picivel. Azt gondoltam, hogy monstanra már ugyanolyan színűek lesznek a csíkok. Szép erős pozi, de arra lennék kiváncsi, hogy volt e valaki, akinek ugyanolyan erősségű volt mind a két csík. Mert a dobozán is egy olyan kép van, hogy az erős C csík, és mellette egy halványabb T csík, és ez alá van írva, hogy pozitív. :) Lehet, hogy nála ez a legerősebb pozi?
Ha szeretnétek csatolok képet, hogy milyen lett!
Nekem nem annyira éles a képem, de elővettem, és a T betűm nekem is halványabb volt picit, pedig 7 hetesen csináltam :)
megpróbáltam neked feltölteni, de nem sikerül már negyed órája, csak tölt, mindjárt dührohamot kapok :D:D:D
na majd megpróbálom este is :)
De aranyos vagy,köszönöm :) ha fel tudod tölteni,akkor megnézném :)))
Igazából azért csinálgatok teszteket,mert nem nagyon érzek semmit:) a mellem feszül,meg megnőtt,meg most nagyon picit emelygek,de ennyi :) és olyan hihetetlen,de nagyon boldog vagyok!!!:)))
Ilyen lett egy x-epil szintén 25ös teszttel, pedig ezt most csináltam délután, ittam is előtte :))
Nagyon boldog vagyok! :)))
Gratulálok :)
sikerült feltöltenem a képet, csak tekerd le az oldalt :)
tegnap este sem sikerült :O
Jahh, amúgy akartam írni, hogy nekem sem voltak tüneteim, nem véletlenül 7 hetesen derült ki.
Csak a melleim fájtak nagyon, de az mensi előtt is fájt, szóval azt hittem meg fog jönni.
Aztán csak vártam. Aztán meg csináltam tesztet :D
Na nekünk 3 évig nem sikerült, szóval nem nagyon reménykedtem, no meg a PCO-m miatt rendszertelen volt a menzesz. Tehát nemigen számítottunk gyermekre :)
Mivelünk is madarat lehet fogatni amúgy, már 31 hetes vagyok :)
Nagyon sok boldogságot mégegyszer nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!