Két csíkos teszt után megjött. Babás voltam?
Figyelt kérdés
28 napos ciklusaim vannak, három nap késés után csináltam egy tesztet (szombat). Nagyon halványan, de megjelent a 2. csík, másnap(vasárnap) csináltam még egyet, az is halvány de kétcsíkos lett, nem csak én a férjem is látta a csíkokat.Ma reggelre (hétfő)azonban megjött a menstruációm. Szerintetek várandós voltam?
Köszi a válaszokat.
#baba #Két csíkos teszt
2012. ápr. 23. 08:59
1/7 anonim válasza:
Igen szinte biztos csak tapadási probléma lehetett:(
2/7 anonim válasza:
Milyen állagú és mennyiségű a vérzésed?
3/7 anonim válasza:
Még ne ess nagyon kétségbe! Van olyan ,hogy terhesség alatt is van menses! Bár azért ne éld bele magad nagyon! Minden esetre sok sikert!
4/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen!Biztos volt valami, csak valamiért nem maradt meg!:(
5/7 anonim válasza:
Attól hogy megjött, még lehet hogy babás vagy!
6/7 anonim válasza:
Nézesd meg magad egy orvossal, lehet, hogy még nincs minden veszve és ott van az a baba.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Jól esik a biztatás, mert már 5 éve próbálkozunk,de csak most először lett kétcsíkos tesztem,de nem is késett ennyit, esetleg 1-2 napot, csak mindig beleéltük magunkat,csináltam a teszteket, aztán hatalmas pofára esés,sírás (mint most) és minden hónapban kezdődött ugyanaz elölről. Most nem hittem a szememnek mikor megjelent az a halvány csíkocska. Nem élem bele magam hogy ott a baba, mert elég intenzíven vérzek. :-( Ja majdnem elfelejtettem, ha vége a vérzésnek, megyünk dokihoz, majd megírom mi volt. Még egyszer köszi mindent.:-) Sziasztok.
2012. ápr. 23. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!