Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy álltok a szexel? Vagytok...

Hogy álltok a szexel? Vagytok itt olyanok, akik csak nagyon ritkán, vagy egyártalán nem szexeltek a 9 hónap folyamán? Ki lehet bírni?

Figyelt kérdés

Én most vagyok 29hetes+3napos kismama. A terhességem 12.hetéig nem lehettünk együtt, minimális barnázás miatt. Azóta kb 5x6x voltunk együtt. De kb 24.hét óta egyártalán nem. Férjem nem piszkál vele, megérti, és mivel 2.baba, tudjuk, nincs sok hátra, és majd bepótoljuk. Mindent a piciért. Neki soxor okozok örömöt, de én magam teljesen megfosztottam az orgazmustól is. Valamiért félek. Lehet h bután hangzik, de már szeretnék túllenni a terhességen. Szép állapot, de a férjem is hiányzik. Viszont nem akarok kockáztatni. Úgysem tudnék ellazulni. Folyton csak paráznék.

Egyébként nincs nyitva a méhszájam, doki szerint minden oké. De mégsem merem.

Ti hogy vagytok ezzel? Van aki ugyanígy gondolkozik?

2009. jún. 22. 11:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

mi együtt vagyunk de nagyon ritkán. az elején hanyagoltuk, mert én nagyon hánytam félidőig, örültem ha magamat elviseltem. még azt sem tudtam elviselni hogy odabújjon, mert öklendeztem mindentől, bezárt érzésem volt az öleléstől. aztán a 34. hétig átlag heti 1 szer voltunk együtt, és leállás. De! most vagyok 38 hetes és az orvosom mondta, hogy legyek együtt a férjemmel, gondolom, mert még zárt vagyok. mit ne mondjak nem volt könnyű ekkora pocival, meg szegény pocilakómat sajnáltam végig, mert olyan érzésem volt, mintha menekülne,annyira nyomta ki magát.

kitartást mindenkinek!

2009. jún. 22. 13:26
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi a pozitív teszt után már nem szexeltünk.Volt már két vetélésem, ráadásul a 21. héttől nyitva vagyok ,tehát azért sem.De már nagyon várom hogy lehessen........
2009. jún. 22. 13:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok ,én is pont ennyi idős vagyok mint te, és pont ezeket gondolom, mintha én írtam volna, nekem is hiányzik a férjem meg a sex, csak hát én ugye ki is vagyok nyílva.De majd csak eletelik már.

Jó babázást.

2009. jún. 22. 13:41
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem voltunk/vagyunk eltiltva, de mégsem merjük...főleg a férjem nem! Szerintem 4-5 alkalommal voltunk együtt, de a behatolást már nagyon régóta hanyagoljuk. Mostmár az orgazmustól is félek, a méhösszehúzódások miatt. Nm szeretnék koraszülött babát. Ezt a pár hetet (no meg utána 6hét) csak kibírjuk. Nekem többet jelent egy esti összebújás, simi, kedves szavak, mint maga az orgazmus. A párom is így gondolja, most a baba az első!
2009. jún. 22. 13:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a baba sok év után jött össze,sokat szenvedtünk érte.A szexet én az elejétől simán hanyagolnám,mert féltem a picit.A férjem pedig mindig akarná,sokszor a vita elkerülése miatt hagyom magam.Pedig az orvos sem engedélyezte 14hétig,mert voltak kisebb problémák.19hetes km.
2009. jún. 22. 14:13
 16/19 anonim ***** válasza:

A kilenc hónap alatt egyátalán nem szexeltünk. Először azért, mert féltünk a vetéléstől, aztán a koraszülés miatt. A legvégén pedig azért nem, mert a férjem szerint fura lett volna úgy, hogy ott van a közelben a pici is :-) Néha hiányzott a "valódi" szex, de így is tudtunk gyengédek lenni egymáshoz.

3 hete megszületett a lányunk és azóta mindent bepótóltunk. Képtelen lettem volna még 6 hetet kibírni szex nélkül :-)

2009. jún. 22. 14:20
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fogantatás óta nem sexeltünk :-( Nagyon nehezen sikerült a baba.. 7 év után. Én nagyon szeretnék egy kis gyengédséget, de a párom azt mondja, hogy ő nem akar mert félti a babát. Én meg tudom, hogy ez jó kifogás neki, mert sose volt egy kezdeményező tipus most meg oka van a sexmentes élethez. Mégis azt gondolom, hogy inkább így mint hogy erőszakoskodva közeledne. Azt is tudom, hogy esélyem sincs a sexre a 40. hét végéig és gyanítom, hogy utána sem. Én jelenleg önkielégítek, mert ez jutott és az álmaimat meg ugyse tudom befolyásolni... Az orvos nem tiltott el a sextől, teljesen egészséges a terhességem. De nagyon hiányzik a sex a párommal, még sose kívántam ennnyire mint most!!! Boldog babavárást mindenkinek!
2009. jún. 22. 15:17
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az elején nem mertük mi se. Aztán a 12. hetes ultrahang után mondta a védőnő, hogy a lepény rossz helyen van, mellőzzük a házaséletet. A 18 hetes ultrahangon már mindent rendben találtak, szabad utat kaptunk, de valahogy nem ment. Először nekem voltak aggályaim, aztán 3-4 hét után leküzdöttem a gátlásaimat, de a páromat nem lehetett rávenni. Végül sikerült meggyőzni, és azóta csodás minden együtt töltött alkalom. Igaz, hogy nem mindennapos a dolog, lévén, hogy a párocskám 3 műszakban dolgozik, de azért amikor csak tudunk (4-5 naponta), együtt vagyunk. Ez még közelebb hozott minket egymáshoz. Picúrunk pedig általában utána szokott felébredni-jelezni, jókat szoktunk rajta mosolyogni.
2009. jún. 22. 15:38
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok a válaszaitokat. Tegnap beszélgettem a férjemmel erről, és azt mondta, h ezt a picit ketten akartuk. És bár a szülésben sajnos nem tud segíteni, (nem apás szülés lesz) a legkevesebb h ezt a hátralévő 10 hetet, +azt a kis 5-6 hetet még kibírja. Egyébként az orális szex az van nálunk is kb heti 2-3 alkalommal. Ő azt mondta h neki az is elég most.

És még azt mondta, hogy 16hét múlva bepótoljuk az elmaradt szexeket. Vagyis számításai szerint napi 4 alkalom lesz:D

Jót nevettünk:)

Mindenkinek boldog babavárást, könnyű szülést, és sok sok boldogságot a picihez!!!!

2009. jún. 23. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!