A szülés előtt le kell mosni a körömlakkot a lábakról is?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 19. 16:25
1/5 anonim válasza:
Én nem mostam le sehonnan. Nagymamám mondta, hogy mossam le, mert nem szeretik a lakkos körmöt a dokik, mert valami vitaminhiányt a körmök amúgy elárulnak. De én elfelejtettem lemosni, a kézkörmöm is ki volt festve, de senki nem szólt, és amúgy senki nem is akarta nézegetni a körmöm. Másnap jött egy nővérke és vért vett, ennyi (de az is lehet, hogy valami szurit kaptam, őszintén nagyon nem emlékszem).
2/5 anonim válasza:
Az esetlegesen fellepo komplikaciok, es a miattuk torteno altatas miatt nem szeretik a lakkot.
A koromagyon joval hamarabb latszik az elszinezodes, ha altatasra kerul a sor es keves oxigenhezj utsz esetleg, v barmi tortenik, a korom allapota nagyon fontos info ilyenkor az altatoorvosnak.
En lemosom mindenhonnan, sose lehet tudni, nem kerul-e sor altatasra, es nem konnyitem-e meg ezzel az orvosok munkajat.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is jobb, ha lemosod. Nekem az egyik műtétem előtt mondták a dokik, hogy mindenképp mossam le.
4/5 bendzso válasza:
én nem tudom, h le kell e mosni, de hogy vagy képes még mindig lehajolni és lakkozni? :0) szerintem is mosd le, a babádat úgysem a lakk érdekli, a dokiknak meg hasznos infót árulhat el...
5/5 anonim válasza:
Nekünk mondták egyszer a suliban, hogy a műkörmöt, meg lkkot kell szedni műtéteknék, viszont azt nem tudom, hogy szülésnél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!