Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mik az adatai terhessége...

Kinek mik az adatai terhessége alatt?

Figyelt kérdés

Bővebben azért kifejteném mire vagyok kíváncsi :)

most 27 hetes vagyok a kisfiammal :) és +11 kilónál tartok

a legutolsó UH leletre vagyok kíváncsi a mértek nálatok, cukros vérvétel eredményre, hány kilót híztatok eddig, mik a tünetek erre az időszakra, például nektek is van gyomor (torok) égésetek?

meg úgy mindent írhattok ami eszetekbe jut :)

köszi szépen

2012. ápr. 25. 10:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szia!

35 hetes a babám, és kisfiú! :-) Most +13 kg-nál járok, sokkal több szeritem már nem lesz... :)

Cukorterheléses eredményem: Éhgyomri 4,1 +2h múlva 5,1 .

Nekem majdnem minden este ég a gyomrom, de egy kis háztartási keksz általában segít :-)

Már alig várom, hogy a karomban tarthassam a bébikémet :)

Gratulálok mindenkinek!

Mi lesz a neve a babádnak? :-)

2012. ápr. 25. 11:46
 12/22 anonim ***** válasza:

30 hetes vagyok, első baba és kisfiú.

Terheléses cukor éhgyomri 4,12, 120 perc: 3,55.

29+6 napos uh: BPD 7,82, HC 26,58, AC 27,7, FL 5,46, becsült súly: 1600 gramm.

Én eddig 8 kg-ot híztam, epehomok alakult ki a terhesség felétől küszködök ezzel és most a baba is egyre jobban nyomja, savam egyenlőre nincs, a hátam kezd fájni és éjjel nehezen tudok kényelmesen megfordulni.

30 hetes kismama

2012. ápr. 25. 11:53
 13/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A Magne B6-ot gyomorégésre mondta? Nekem a magnéziumot a keményedések miatt kell szednem (Mg citricii-t napi 4-5 szemet), gyomorégésre nekem a Renniet javasolta, az epém miatt szoktam naponta 1-2-őt bevenni ha kell, szerintem a magnézium nem erre való....
2012. ápr. 25. 11:56
 14/22 A kérdező kommentje:

Gratulálok nektek is a bébihez, nekem az esti forgolódás kész kín :) persze nem olyan rossz értelemben :)

Levente nevet találtuk a kandúrkának :)

de még nem szólítottam sokszor nevén, pedig állítólag jó ha hallja kintről sokat, és ha kint lesz már jobban hozzászokik.

2012. ápr. 25. 11:58
 15/22 A kérdező kommentje:

azt mondta a doki ha valami kellemetlent érzek szedjek be ebböl a mgb6-ból :S

a védőnő meg azt mondta, hogy ha keményedik akkor vegyem be -.-

jó fejek

akkor most met szedjek mire? :)

a renniet probáltam de sajnos még annyit sem ér mint egy tic tac :(

2012. ápr. 25. 11:59
 16/22 timszy25 ***** válasza:

Nekünk is Levente lesz:)

Sok boldogságot nektek a babákhoz.

3-as voltam.

2012. ápr. 25. 12:40
 17/22 A kérdező kommentje:
ugye milyen jópofa név? egykét becenév van neki, csufolni sem lehet és majdnem minden vezetéknévhez megy, mégsem olyan sürü, nekem speciel egy ismerösöm sincs ilyen névvel :)
2012. ápr. 25. 13:08
 18/22 anonim ***** válasza:

Szia!

36 hetes vagyok, +14 kg-nál járok. A vércukor vizsgálat már nagyon rég volt, de az éhgyomri 5,4 volt, 90 perc után pedig 4,3.

Az utolsó UH-on 28 hetesen voltam, akkor 1209 gr-ra saccolták a picit, de holnap megyek a következőre, megírom majd inkább annak az adatait. :)

A tünetek egyre rosszabbak így a végén, este/éjjel sokszor ég a torkom, nehéz az alvás, de a járkálás még nehezebb. Már minden nap van valami kínom, szinte egybefüggően fáj a pocak valahogyan, vagy nyom, vagy nyilall, vagy görcsöl/feszül. Már nagyon várom, hogy végre megszülessen a pici fiam, akit valószínűleg Somának fognak hívni. :)

2012. ápr. 25. 13:08
 19/22 anonim ***** válasza:

38. hét, +7 kg, utolsó uh-n (2 hete) 93 mm BPD, FL 72 mm, saccolt súly 3100 gramm, 50 cm.

Utolsó NST tökéletes lett. Terheléses cukor anno tökéletes lett.

Sok jósló, erősödnek is, baba majd kijön a bordáim között, fáj mindenhol mindenem. :)

2012. ápr. 25. 14:11
 20/22 A kérdező kommentje:

Örülök azért hogy mosolyogva írtad le a rosszabbik felét a terhességnek :)))

de ezzel én is igy vagyok hogy inkább édes kín mint gyötrő rossz :)

mindenkinek sok sikert kivánok a szüléshez :)))

én most rájöttem hogy a háztatrtási keksz tényleg segit a gyomor égés ellen :)

egy kisebb marék belőle és pááá égő érzés :D

2012. ápr. 26. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!