Mikor kezd el szélesedni a csípő? Fájdalommal jár? nekem 3napja elég fájdalmas érzésem van hátul a medence csontomnál! 18 hetes vagyok! Nem tudom, hogy attól lehet-e, vagy más van a dolgoban?
Szia!
Van aki már 16 hetesen medence táji fájdalmakra panaszkodik.
Őszntén szólva,én kedden leszek 36 hetes,és még egyáltalán nem éreztem semmiféle medencetáji fájdalmat,csak annyi,hogy a csípőcsontnál valamit becsíptem még az első hetekben,és az nagyon tud fájni,ha becsípűdik.Mondjuk alapvetően nagyon széles medence csontom van.Lehet csak megerőltetted magad,és annak isod meg a levét,mert ha túl sokat vagyok talpon,akkor estére már nekem is szokott fájni.
Köszönöm. Megerőltetni biztos nem, mert nagyon sokat kell pihennem. Viszont soha nem tornáztam, még ált.suliba sem mindig felvoltam mentve, lehet hogy ezért fogom kicsit nehezebben átvészelni a dolgokat!
Köszi
Szia!
Hát az én csípőm nem szélesedett egyetlen terhességemnél sem,pedig a harmadik babámat várom,most leszek 31 hetes.
Szerinte ez a hízás mértékétől is függ,meg gondolom alkatfüggő is.
Fájdalomra sokan panaszkodnak,én is eléggé derék,hát és csípőfájós vagyok,de nem szélesedett.
Boldog babavárást,üdv.
Szia!
Én is 18 hetes vagyok, és nekem is fáj a csípőm, de főleg hátul a farcsontomnál, és kb 10 perces fekvés után, már nem bírok felállni, igy már kerülöm a hanyatt fekvést. Nekem ez a második terhességem, az elsőnél a vége felé voltak ilyne gondjaim, igaz 7 éve voltam terhes, de ez nagyon megvisel.
Kb 3-4 kg-ot hiztam eddig, de a nadrág, amit 8 hete vettem, már nem jó rám a csípőmön nem jön fel.
Szóval, aki ilyen fajta, annak fáj, de van aki észre sem veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!