Pár perce folyik belölem. A folyáshoz hasonlítható, fehér, darabos valami ez lenne a nyákdugó? Vagy annak van valami szine? Mert ez ami jön olyan sárgás darabos valami.
Figyelt kérdés
amugy 37hetes vagyok2009. jún. 21. 19:42
1/11 anonim válasza:
Szia! Nem feltétlen van színe! A barátnőm pár hete szült! Éppen mondta ne lepődjek majd meg ha nem lesz színe mert neki épp átlátszó volt!
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor ez nem az...:(...óóó mikor szülök már:)
2009. jún. 21. 19:45
3/11 anonim válasza:
Nekem is átlátszó volt és egyben távozott, de van akinek véres kicsit.... Inkább hívd fel a nőgyógyászt!
4/11 anonim válasza:
Pont ezaz hogy lehet a nyákdugó mert nem feltétlen szines! 1.vtam
5/11 A kérdező kommentje:
és ezután egyből elindul a magzatvíz??
2009. jún. 21. 19:54
6/11 anonim válasza:
Van akinek a nyákdugó több nappal a szülés megkezdése előtt távozik! De azért hívd fel az orvosodat!
7/11 anonim válasza:
Nekem aznap megvolt a baba,ahogy távozott a nyákdugó.Bár nekem inkább kicsit véres volt,nem sárgás.
8/11 anonim válasza:
Nekem pl. kicsit véres volt. De ne csak a magzatvízre várj, a fájásokat is figyeld, lehet, hogy neked úgy indul az egész. Lehet, hogy már ma, de lehet, hogy még több napig is eltart. Könnyű szülést kívánok!
9/11 anonim válasza:
utolsó vagyok, emiatt még ne hívd az orvosod, ez még em sürgős.
10/11 anonim válasza:
Szia! Nekem 4napja volt sárgás kocsonyás folyás. AZt mondta a doki a nyákdugó volt. Még mindig egyben vagyok. 39 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!