Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A joslofajasok johetnek a has...

A joslofajasok johetnek a has felsk felebol is?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok ! Mult heten voltam dokinal es mondta hogy nagyon rovid a mehszajam es barmikor szulhetek! Ma egesz nap fajdogalt a hasam de felulrol indult a gorcs es kemenyedes! Ez lehet joslo?eddig csak este kemenyedett kevesett a pocakom! A baba nagyon aktiv!
2012. ápr. 23. 15:10
 1/2 A kérdező kommentje:
A has felso felebol!
2012. ápr. 23. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem tudom, hogy hol, de azt olvastam, vagy hallottam, hogy a jóslók inkább az alhast érintik, a szülési fájdalom meg felülről indul. Nem szeretnélek megijeszteni, nincs saját tapasztalatom még, 38+5 hetes vagyok. Nagyon ritkán érzek valami jósló féleséget, de nem felülről, hanem alulról. Azt szokták írni, hogy zuhanyozz, ha elmúlik jósló volt, illetve, ha rendszereződik akkor szülés! Mindenesetre, ha ez már szülés, akkor könnyű szülést kívánok!
2012. ápr. 23. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!