Mi lehet? Ezek már jóslófájások?
Figyelt kérdés
kb 3 napja érzem.napi 3-4 alkalommal van olyan h tompán fáj a hasam alja,megy át a derekamba,és közben kő kemény a hasam.kb fél percig tart ez.ezek már jóslók?keményedésem az naponta sok van.de ez amit leírtam ez csak 3-4 alkalommal naponta.ma vagyok 38 hetes.2012. ápr. 19. 14:14
1/4 anonim válasza:
Igen, ez jósló fájás lehet. Ami nem jelenti azt,hogy holnap megszülsz,mert akár még túl is hordhatod:-) Tágulgatsz:)
Boldog babavárást!!
39htk
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszodat.
2012. ápr. 19. 14:24
3/4 anonim válasza:
Szia,ezt így nehéz megmondani,én pl. a 38.héten szültem a második kislányomat,de már két héttel előtte éreztem fájásokat.Az első kislányom születésénél viszont semmi jóslóm nem volt és napra pontosan szültem.Ami nálam mindkét esetben biztos volt,hogy a nyákdugó elment délután és a gyerekeket másnap délelőtt a kezemben tarthattam.Mindkét szülésemnél szinte órára pontosan ment el a nyákdugó (a másodiknál már baromira boldog voltam,mert tudtam,hogy másnap már babázok),a fájások is hasonló időben indultak,a kórházba is hasonlóan mentünk be és a szülés is egy óra különbséggel,de délelőtt megvolt.Szülésnél biztosra nem mehetsz,sőt nincs két egyforma szülés sem!Hogy vagy azóta?Könnyű szülést kívánok Neked és boldog babázást!!!!
4/4 A kérdező kommentje:
nincsenek fájásaim.mondom napi szinten csak 3-4 alkalommal fájdogálok.:)és az sem erős.elsőnél nem volt ilyen úgyhogy nem tudom mi ez.azt sem tudom mi az a jósló,nem volt olyanom.köszönöm mindkettőtök válaszát.remélem hamarosan történni fog valami.
2012. ápr. 19. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!