Mi legyen a babánk neve?
Figyelt kérdés
Ha fiú lesz, nincs gond. Apja után László lesz. De lánynévben tanácstalanok vagyunk.2012. ápr. 21. 18:31
11/18 anonim válasza:
Kedves Utolsó! Az az igazság, hogy mostanában ez a divat, ha valamit írsz, rögtön lepontoznak, még puszta felsorolásért is. Szerintem valaki erre specializálódott. 85%-ról egy hét alatt 74%-os lettem. Inkább csak olvasgatok és néha írok választ!
12/18 anonim válasza:
Nekem az A betűs lánynevek tetszenek, főleg az Adrienn, Anna, Anett.
13/18 anonim válasza:
Ha lenne kislányom Adriána lenne a neve :-)
De kisfiú lesz, így kilőve! Egyelőre! :-)
35 hkm
14/18 anonim válasza:
A Tamara név NEM orosz.
TAMARA
- héber eredetű; jelentése: datolyapálma.
A bibliai Támár névből ered.
15/18 anonim válasza:
Szia nekünk lényzónk lesz a 2.baby,
Aliz lesz a neve
16/18 anonim válasza:
Fenn van a neten a Magyar Tudományos Akadémia által engedélyezett összes név listája.... Ha majd megkérdezi a kicsi miért ez lett a neve, azt szeretnétek mondani hogy gyakorikérdéseken tanácsolták? Hát én személy szerint nem így választanék
17/18 anonim válasza:
Ha a masodik gyermekunk leany lesz akkor a Nora nevet kapja majd.
Elso gyermekunk fiu lett es Matyas.
18/18 anonim válasza:
a ferjemnek arab beutesu vezetek neve van. Igy a fiucskank nem kapot magyar nevet hanem arab neve lett ! nagyon vonz minket a kultira szoval nem bamtuk meg ha lany.lett volna akkor.is.arab neve lett volna.
Baratnom spanyol nevet adott a lanyanak.
ha.nem kotodsz a magyar nevekhez akkor ne felj nyitni mas orszag neveihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!