Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem nő a pocakom?

Miért nem nő a pocakom?

Figyelt kérdés
Esetleg tudnátok mutatni képeket ducibb kismamákról? Én 80 kilóval kezdtem, most vagyok 85 de semmi nem látszik, csak az, hogy híztam, aki nem ismer nem mondaná meg hogy terhes vagyok, pedig már a 23. hétben vagyok! Ha szülni megyek akkor csak egy nagy húsgombóc leszek és nem fog látszani a kisbabám? Ez olyan elkeserítő... :(
2012. ápr. 21. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Nyugi én 76 tal keztem most 81 vagyok és 21 hetes!Rajtam már látszik fog az nőni nyugi!!!!Szép nagy lesz a 40ik hétre meglátod addig örülj még nincs olyan nagy!
2012. ápr. 21. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez teljesen alkat-függő, előre nem lehet megmondani. Van ismerősöm, aki nagyon magas is, és nagyon kövér is (100 felett), neki a végére hatalmas pocakja volt. De ismerek egy lányt, aki meg eleve olyan pocakos fajta, de ő alacsony, láttuk, hogy nőtt vmit a hasa, de nem tudtuk eldönteni, hogy baba-e, rákérdezni meg ciki. :P Aztán egyszercsak közölte, hogy most 3-4 hétig nem jön, mert szülési szabira megy. :O :D:D:D
2012. ápr. 21. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 95 kilósan estem teherbe az első babámnál, és a 24. héten volt aki csodálkozott hogy terhes vagyok. Ráadásul még a végén sem volt a hasam "egyben", ha érted mire gondolok, volt derekam.
2012. ápr. 21. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Erős a hasizmod. Örülj neki. Tartja a babát, könnyíti a szülést, kevesebb a terhességi csíkok kialakulásának esélye.
2012. ápr. 21. 19:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Utolsónak igaza van, megvan ennek az előnye is! Nekem már 6-8 hetesen frankón pocakom volt mindkét babámmal! :O (Átlagos testalkatom van) És durván nagy hasam volt mindkettővel! Ennek eredményeképpen szanaszét van repedve a bőröm, és ki is van nyúlva, lóg a hasam.
2012. ápr. 21. 20:09
 6/7 A kérdező kommentje:

Igazából a terhességi csíkok nem igazán érdekelnek, fel sem tűnnének mert már így is tele vagyok csíkokkal. 90ről fogytam le hirtelen 70re, szóval eléggé ingadozott a súlyom.

Köszönöm a válaszokat, azért remélem hamarosan látszani fog hogy van egy pocaklakóm! :-)

2012. ápr. 21. 20:37
 7/7 anonim ***** válasza:
én 69-el kezdtem,most 14 hetesn is ennyi vagyok. hasam eddig is volt,most sem nagyobb. nyugi,fog látszani :)
2012. ápr. 22. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!