Mik a tapasztalataitok az István kórházról, akinek nem volt fogadott orvosa?
Én 9,5 hónapja szültem az István kórházban(viszont volt fogadott dokim) csak sejtem, hogy akinek nincs fogadott dokija az 5 ágyas szobába kerül(amúgy van 3 is) meg talán akkor a doki akinél szültél nem néz be szülés után 1-2 nappal, hogy hogy vagytok.
Én úgy voltam vele, hogy inkább menjen egy kicsit olajozottabban a dolog és ezért fogadott dokim volt.
És ami még nem utolsó dolog, ha van fogadott dokid akkor a kivizsgálások is egy picit gyorsabban mennek.
Mikor nézik, hogy minden rendben van-e a picivel(ilyenkor két dokinak is meg kell nézni uh-on a babát)akkor az is az én esetemben elég gyorsan ment(szorítottak helyet a bejegyzett időpontosok közé, kedvesek voltak, pl.: ha nem a .... doktor kérte volna akkor nem tudtam volna helyet szorítani meg ilyenek)
Nst(mikor már elmúltál 36 hetes) vizsgálatoknál is a dokim szülésznője(mert szerintem mindegyik dokinak van szülésznője akit ajánl) rendes volt, nagyon segítőkész volt.
Szóval érezhető volt, hogy nekem van fogadott dokim.
Sok szerencsét!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!