34 hetesen intim tornát már "késő" elkezdeni szerintetek?
Mondjuk most már képtelen is lennék rá :D
35+4 hkm
Szerintem akármikor elkezdheted...
Én végigcsináltam de a terhesség előtt is!Nem értem miértnem lehetne kedves második válaszoló már mostlehetelen?
Én 37 hetes vagyok...ÉS simán megy..Ez nem csak a gátvédelem miatt jó,hanem pl a vizelettartási gondolat megelőzi...Készíti a szervezetetaz altesti igénybevételre...De pl a gátmasszázst nem is lehet 34. hét előtt elkezdeni...Mert csak onnan érdemes az elválásra koncentrálni hamarabb nem
2 éves kislány és 37 hetes pocakcsajszi anyuja
Aki te jól bírod. Nekem nem lenne erőm rá. Elég a napi házimunka meg jövés menés.De ez én vagyok.
Viszont tényleg megkérdeztem és azt mondták,ha korábban nem csináltam akkor már ne kezdjem el.Azért is akartam csak a 30 hét után mert azóta nem dolgozom és csak így lenne időm.mivel kereskedelemben dolgoztam hajnali 5kor keltem vagy épp este 10kor értem haza.
Hát ezért.
Ne haragudj, nem megbántani akartalak,csak úgy értelmeztem a testméret miatt nem kivitelezhető...Én így értettem! :)
Amúgy 5-8perc az egész nekem gátmasszázzsal együtt!
Szerintem sosem késő elkezdeni. Elég nehéz lenne leírni pontosan a gyakorlatokat. Vedd meg Kriston Andrea Intim torna című könyvét, abban van egy külön rész a kismamák számára. Nagyon jó! Tényleg csak napi 5-10 perc, én mindig lefekvés után szoktam csinálni.
A terhesség kezdetétől végeztem a gyakorlatokat (igazából előtte is, csak rendszertelenül).
Kezdd el akár mikor!!Azért írom neked ezt mert én már szültem egy hatalmas babát és ha hamarabb utána néztem volna az intimtornának akkor kevesebb problémám lett volna hónapokig:-))10 percet reggel-este rá tudsz fordítani.Felébredés után és elalvás elött.Még az ágyból sem kell kikelni:-))Kriston Intimtorna könyve kb.3000.-ft.Megéri!
Szép szülést Nektek:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!