Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetesen intim tornát már...

34 hetesen intim tornát már "késő" elkezdeni szerintetek?

Figyelt kérdés
Pontosan milyen gyakorlatokból áll? Köszönöm aki segít!

2012. ápr. 21. 12:38
 1/8 Babi0906 ***** válasza:
én 26 hetesen szerettem volna elkezdeni,de mindenhol azt olvastam,hogy aki addig nem kezdte el annak már nem ajánlott.
2012. ápr. 21. 13:50
 2/8 Babi0906 ***** válasza:

Mondjuk most már képtelen is lennék rá :D

35+4 hkm

2012. ápr. 21. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem akármikor elkezdheted...

Én végigcsináltam de a terhesség előtt is!Nem értem miértnem lehetne kedves második válaszoló már mostlehetelen?

Én 37 hetes vagyok...ÉS simán megy..Ez nem csak a gátvédelem miatt jó,hanem pl a vizelettartási gondolat megelőzi...Készíti a szervezetetaz altesti igénybevételre...De pl a gátmasszázst nem is lehet 34. hét előtt elkezdeni...Mert csak onnan érdemes az elválásra koncentrálni hamarabb nem

2 éves kislány és 37 hetes pocakcsajszi anyuja

2012. ápr. 21. 15:25
 4/8 Babi0906 ***** válasza:

Aki te jól bírod. Nekem nem lenne erőm rá. Elég a napi házimunka meg jövés menés.De ez én vagyok.

Viszont tényleg megkérdeztem és azt mondták,ha korábban nem csináltam akkor már ne kezdjem el.Azért is akartam csak a 30 hét után mert azóta nem dolgozom és csak így lenne időm.mivel kereskedelemben dolgoztam hajnali 5kor keltem vagy épp este 10kor értem haza.

Hát ezért.

2012. ápr. 21. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, nem megbántani akartalak,csak úgy értelmeztem a testméret miatt nem kivitelezhető...Én így értettem! :)

Amúgy 5-8perc az egész nekem gátmasszázzsal együtt!

2012. ápr. 21. 18:05
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és mik a konkrét gyakorlatok?
2012. ápr. 22. 09:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sosem késő elkezdeni. Elég nehéz lenne leírni pontosan a gyakorlatokat. Vedd meg Kriston Andrea Intim torna című könyvét, abban van egy külön rész a kismamák számára. Nagyon jó! Tényleg csak napi 5-10 perc, én mindig lefekvés után szoktam csinálni.

A terhesség kezdetétől végeztem a gyakorlatokat (igazából előtte is, csak rendszertelenül).

2012. ápr. 23. 14:51
 8/8 krisztivan ***** válasza:

Kezdd el akár mikor!!Azért írom neked ezt mert én már szültem egy hatalmas babát és ha hamarabb utána néztem volna az intimtornának akkor kevesebb problémám lett volna hónapokig:-))10 percet reggel-este rá tudsz fordítani.Felébredés után és elalvás elött.Még az ágyból sem kell kikelni:-))Kriston Intimtorna könyve kb.3000.-ft.Megéri!

Szép szülést Nektek:-))

2012. ápr. 23. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!