Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4D-s ultrahang mikor a legideá...

4D-s ultrahang mikor a legideálisabb?

Figyelt kérdés

Az első babánkkla 27 hetesen voltunk,természetesen fontos volot,hogy minden rendben legyen és megtudjuk avégre a nemét is, ez volt apa szülinapi ajándéka:):)

Most 22 hetes vagyok, tudjuk,hogy kislány, de már nem bírok várni,annyira mennék már, mikor voltatok,mikor tartják a legideálisabbnak megnézni így a babát???

2012. ápr. 21. 08:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvosom, hogy a legideálisabb az a 24 és a 28. hét közötti idő! mert ekkor még belefér egészbe a képbe!:) mi 26 hetesen voltunk és csodaszép képek készültek!:)
2012. ápr. 21. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi is 26 hetesen voltunk, és tényleg nagyon jó felvételek készültek. Akkor már rendesen baba alakja-arca van, előtte olyan kis csontika. :)

Utána meg már nagyon össze van gömbölyödve, kevés a hely neki, szóval ki kell fogni, hogy lehessen látni az arcát rendesen.

2012. ápr. 21. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem 24 hetesnél előbb nem nagyon érni meg, ekkor már nagyon szép a pofija
2012. ápr. 21. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi mindig ránéztünk 4D-n is, és mindről van is képünk (12, 16, 20, 23, 34, 36. hét). A 20. héttől kezdve már mindegyiken szuper volt, bár én persze mindet nagyon élveztem. :))

37 hkm

2012. ápr. 21. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Az elsővel 26, a másodikkal 27 hetesen voltunk. (éppen most a héten:))

Nekem a doki mindkettőnél azt mondta, hogy a 24-28- hét között tartja ideálisnak, leginkább a 26-27. héten.

2012. ápr. 21. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!