Mitől lehet? Kell aggódnom?
Következő a helyzet: 5 hetes vagyok még csak, de különböző okokból a héten 2x is megvizsgált nőgyógyász. Az enyhe barna folyásom elvileg attól van, azt mondták. Ma délután azonban halvány véres cseppeket is véltem felfedezni a betétemen. Felhívtuk a kórházat, egy ismerős védőnénit, az anyukám :D, mindenki azt mondta, hogy nem kell izgulni, ha nem görcsölök és nem erősödik a vérzés, nem lesz gond, pihenjek.
A vérzés csökkenni is látszik, barnázás maradt kb ugyanolyan mennyiségben. Viszont elkezdett menni a hasam, de mint a vízfolyás! Eddig ezzel nem volt gond. Pár napja elevitet szedek, illetve Béres magnézium+B6ot. Nem tudom, hogy mi mivel függ össze, kell-e aggódnom vagy ezek természetes folyamatok?
Elnézést, csak első baba és nagyon izgulok!
Köszönöm a válaszokat! :)
23/L
Én nem akarlak ijesztgetni, de én a helyedben mihamarabb bemennék a kórházba.
Ne parázz, korántsem jelenti a vérzés azt, hogy gond lenne!!!
Nagyon sokan véreznek és semmi gondjuk nem lesz végig!
Inkább nézzenek meg és mondják, hogy semmi baj, menj haza és pihenj sokat, minthogy gond legyen!
Egyébként Elevittől nekem is hasmenésem volt, abba is hagytam.
Drukkolok, hogy mindnen rendben legyen!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!