9. hetes terhes vagyok. Pár Uh már tul mert sokat barnáztam. Jár valaki ebbe a cipőbe?
Figyelt kérdés
Elég döcögösen indul a terhesség de a baba normálisan fejlődik. 8.hetesen 13mm CLR. Mostmár elmult a barnázás ma volt az első vérvétel ahol minden normál tartományba volt se + se- jel. Ez szerintetek jo vagy kéne eltérésnek lenni terhesség alatt? Szinte minden nap nézetném uh a babát hogy minden rendbe van vele:-)-2012. ápr. 19. 18:11
1/5 anonim válasza:
Bár én nem vagyok csak voltam ilyen helyzetben de nyugodj meg minden rendben van és lesz én is nézetném minden nap ha lehetne. Mert én is nagyon parás vagyok. De ha betartod a doki utasításait nem lesz gond.
2/5 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy túl sokat barnáztál? Napok vagy hetek?
3/5 anonim válasza:
Én is kedden voltam uh-n és vizsgálaton mert barnáztam. 8 hetes vagyok. Tudtam, hogy a házas élet miatt volt, szóval innentől ez tilos. Nem kockáztatok. Hála isten minden rendben a bébivel, de azért írtak fel sárgatest hormont, hogy jól megtapadjon a babó! Vigyázz magadra! Én is próbálok sokat pihenni, bár a 13 hónapos lányom mellett elég nehéz!
4/5 anonim válasza:
Én 5 hetes vagyok. 4 napja barnázom, a dokim Utrogestant adott és mondta, hogy pihenjek. Még csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott az UH-n. Szóval én is eléggé aggódom. Azért a remény hal meg utoljára...
5/5 anonim válasza:
Az unokahúgom végig barnázta a terhességet, 7 hetesen derült ki a terhesség, 2 szívdobogás volt. Aztán barnázás, 9 hetesen már csak 1 szívecske vert. Az utrogestant 3*2 re emelték, a 3*1 ről. ÉS persze kisebb nagyobb megszakításokkal, végig voltak barnás folyások.
Tegnap előtt szült, 36+2 hetesen, egészséges kisfiút, 2780 gr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!