Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam uh. -on (18hét...

Ma voltam uh. -on (18hét 4nap) jók az adatok? Ja és keresztbe fekszik, nem baj?

Figyelt kérdés

BPD: 40mm

ThoraxAP: 41mm

FEMUR: 26mm

2008. ápr. 18. 12:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen jók,a fekvése még oly mindegy.Majd ezerszer megfordul még szülésig:)
2008. ápr. 18. 12:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia. Ezek jó adatok, itt egy oldal ahol nyomon tudod követni majd a későbbiekben : [link]

A fekvése miatt szintén ne aggódj, sokat forognak. Addig se tapossa a hólyagodat, meg a bordáidat:)

2008. ápr. 18. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Most néztem meg az UH papírokat, én is épp 18 hét 4 naposan voltam. A BPD 42 mm, a Femur 28 mm volt. Szerintem teljesen jók az adataid. Egyébként a fekvés meg még egyáltalán nem lényeges, az én babóm a 32. héten még harántfekvésben volt, aztán a 38. hétre már szépen befordult. Boldog babavárást! 40 hét és 1 napos kismami

2008. ápr. 18. 12:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon köszönöm csajok :) egyébként kislány lesz most mondták meg nagyon boldog vagyok :)
2008. ápr. 18. 12:22
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem eddig mindig háton feküdt / keresztben /.gondolom mostanra már nem így van,25hetes vagyok.

örülj, hogy így megmutatta magát.

a mi kisfiunk is a 19.héten beterpesztett :D

boldog babavárást

2008. ápr. 18. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom a 30. hétig titkolózott,de aztán úgy beterpesztett a dokinak,hogy én szégyenltem magam.:):):)
2008. ápr. 18. 14:00
 7/7 A kérdező kommentje:
De édesek vagytok:)
2008. ápr. 18. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!